Swiss Clinic | Swiss Diet 14 dagar Swiss Clinic | Swiss Diet 14 dagar

Varukorg

Professional beauty treatments, at home
Diet Fiber Gel 14 dagar i gruppen  hos Swiss Clinic AB (IBD16001)
Diet Fiber Gel 14 dagar
Produkt:

Diet Fiber Gel 14 dagar

Pris:
490 kr

Diet Fiber Gel är världens första viktreducerande gel, med bärsmak. Fibergelen är smart förpackad i portionspåsar för att enkelt kunna intas var som helst. Diet Fiber Gel skapar en mättnadskänsla och hjälper till att förhindra onödigt småätande mellan måltiderna. Med Diet Fiber Gel kan du enkelt behålla din vikt eller gå ner i vikt, på naturlig väg – utan bantningspiller eller medicinska preparat.

*Resultaten kan variera mellan olika användare

Diet Fiber Gel 28 dagar hittar du här för 790 kr.

Läs mer...
Antal: 
Levereras inom 1-2 arbetsdagar.
Dela produkten med dina vänner
Produktinformation

Diet Fiber Gel

År av perfektion

År av perfektion

Diet Fiber Gel är en revolutionerande fibergel som innehåller Glucomannan konjak. Detta kostfiber, som kommer från roten av en växt, är den enda naturliga ingrediensen som vetenskapligt bevisat bidrar till viktminskning. Produkten är ett resultat av flera års utveckling. Den är smart förpackad i portionspåsar, kalorisnål och smaksatt med bär.

En dagsförbrukning Diet Fiber Gel fibergel består av tre portionspåsar. Diet Fiber Gel säljs i förpackningar om 14 eller 28 dagar förbrukning.

Diet Fiber Gel binder vätska, sväller upp i magen och skapar en naturlig mättnadskänsla. Produkten är det självklara komplementet för dig som vill gå ner i vikt, bibehålla din vikt, fullfölja din diet t.ex. 5:2 eller enkelt kunna kontrollera din hunger med en naturlig mättnadskänsla.

Diet Fiber Gel bör intas 3 gånger om dagen i kombination med ett glas vatten för bästa effekt. Den smarta förpackningen och den fräscha smaken gör att fibergelen kan ätas var som helst. Produkten är enkel att ha med sig och tål temperaturskiftningar.

Märk väl att varje portionspåse bara innehåller 14 kalorier och inte är någon måltidsersättning.

Portionspåsen är enkel att ta med i väskan eller jackfickan. Du river bara upp ett hörn och sväljer ned gelen med vattnet.

Inta en portionspåse ca. 20 minuter före varje måltid tillsammans med ett glas vatten.

I förpackningen ingår

42x Diet Fiber Gel

14x Day Containers

Diet Fiber Gel

  • Diet Fiber Gel är en revolutionerande fibergel som innehåller Glucomannan konjak.
  • Den är smart förpackad i portionspåsar, kalorisnål och smaksatt med bär.
  • Produkten är enkel att ha med sig och tål temperaturskiftningar.

Innehåller

Texturiserad Glukomannan konjak (1053 mg), jordgubbskoncentrat, glycerol, aronia koncentrat, natriumcitrat, citronsyra, natriumbensoat, xantangummi, vatten.

I förpackningen ingår

Diet Fiber Gel fibergel innehåller Glukomannan konjak som är känd för sin förmåga att absorbera vätska.

I kontakt med vatten i magsäcken expanderar fibergelen då Glukomannan kan absorbera 50-100 gånger sin egen vikt.

Den rekommenderade dosen av Glukomannan är lägre jämfört med andra fibertillskott och vi rekommenderar alltid att du tar tillskottet från 15 minuter till 1 timme före måltid.

Studier har visat att Glukomannan också sänker totalkolesterolet och kan leda till stabilare blodsockernivåer i kroppen. Glukomannan minskar kolesterolhalten i blodet genom att minska upptaget av kolesterol i tarmen.

Produkten är vattenlöslig och är därmed skonsam mot magen och motverkar förstoppning samt underlättar matsmältningen.

VAD ÄR GLUKOMANNAN KONJAK?

Glukomannan konjak är ett naturligt, vattenlösligt kostfiber (polysackarid) som extraheras från konjakroten. Den enda av Livsmedelsverkets (också EFSA-European Food Safety Authority) godkända ingredienser som bidrar till viktminskning och som innehar hälsopåståendet ”I kombination med kalorisnål diet bidrar till viktminskning”.

Glukomannan konjak har länge och endast funnits i tablettform vilket besvärat användare som dagligen tvingats svälja mängder med piller. Men nu finns den alltså i gel-form tack vare innovativ utveckling av Swiss Clinic.

Tillskottet har en lång historia av användning i växtbaserade läkemedel och traditionella livsmedel som tofu, nudlar, och gelé.m

Texturiserad Glukomannan konjak (1053 mg), jordgubbskoncentrat, glycerol, aronia koncentrat, natriumcitrat, citronsyra, natriumbensoat, xantangummi, vatten.

Top tre vanligaste frågorna

Top tre vanligaste frågorna

Vad är Glukomannan och hur påverkar det min viktnedgång?

Glukomannan är ett vattenlösligt kostfiber (polysackarid) som extraheras från konjakroten. I kontakt med vatten i magsäcken expanderar fibergelen då Glukomannan kan absorbera 50-100 gånger sin egen vikt.

Hur och när bör man äta Diet Fiber Gel?

Man ska äta Diet Fiber Gel 3 gånger per dag. Gelen ska inte intas på fastande mage, utan ca. 20 minuter innan frukost, lunch och middag. Svälj alltid gelen med minst 3 dl vatten.

Har jag någon garanti att era produkter verkligen fungerar?

Ja! Våra produkter är testade och bevisat effektiva. Vi har resultatgaranti på samtliga produkter och hemligheten med Diet Fiber Gel är kontinuiteten i användandet och kombinationen med regelbunden motion. Livsmedelsverket skriver såhär om ingrediensen i Diet Fiber Gel, Glukomannan: ”I kombination med kalorisnål diet bidrar Glukomannan till viktminskning”.
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Produktinformation
Andra har också köpt

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
550 kr
Red Eye Relief
95 kr
Skin Roller
420 kr

Produktinformation
Recensioner