Swiss Clinic - Lyxiga hemmabehandlingar med bestående effekt Swiss Clinic - Lyxiga hemmabehandlingar med bestående effekt

Varukorg

Om Swiss Clinic

Exklusiva skönhetsbehandlingar som utförs själv i hemmet - och som ger ett långvarigt resultat.


Swiss Clinic arbetar med ledande utvecklare över hela världen och med ett team i Schweiz. Målet är att utveckla högteknologiska skönhetsprodukter och behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser.

Vårt varumärkeslöfte: ”Swiss” betecknar säkerhet, kvalitet och precision medan ”Clinic” syftar till förändring med ett synligt och bestående resultat.

 

Swiss Clinic är omnämda i

  • Lantliv Logotyp
  • Metro Logotyp
  • Plaza Logotyp
  • Hälsa och fitness Logotyp

En naturlig syn på skönhet

Vår syn på skönhet och vårt produktsortiment fyller tomrummet mellan kosmetik och medicin/ingrepp. Smink är populärt men täcker bara tillfälligt skönhetsproblem, och skönhetsingrepp är inte en önskvärd lösning för de flesta och är ofta väldigt dyrt.

Vi utvecklar produkter och behandlingar som ger dig och din kropp optimala förutsättningar att ta fram din naturliga skönhet. Vår ambition är att alla produkter ska spegla och reflektera vårt varumärkeslöfte - Swiss Clinic.

Produktsäkerhet

Vi har ett innovativt och kreativt förhållningssätt till utveckling av produkter. Vi använder det bästa från vetenskap, natur och design och är alltid i takt med de senaste trenderna men vi kompromissar aldrig med kvalitet eller säkerhet.

Vi säkerställer högsta möjliga kvalitet genom vår centrala produktion men förlitar oss på lokala aktörer för distributionen. Samtliga leverantörer tillämpar de specifika, lokala kraven på spårbarhet, säkerhet och utsläpp.

Genom vårt engagemang i branschföreningen KTF och Cosmetics Europe stödjer vi aktivt arbetet för en säkrare och mer harmoniserad skönhetsbransch. Swiss Clinic AB är lokalt registrerade livsmedelsförsäljare i Stockholms kommun. Vi använder oss inte av försök på djur och är stolta medlemmar i PETA.

Alla produkter
Trygg E-handel Swiss Quality

Resultatgaranti

Nyckeln till nöjda kunder är vår resultatgaranti som gäller på hela vårt sortiment. Genom kliniska studier säkerställer vi att produkterna verkligen ger de resultat vi garanterar dig som kund.

Våra kosmetiska produkter är dermatologiskt testade och vår hälsokostserie följer de riktlinjer som EFSA (European Food Safety Authority) kräver för livsmedelssäkerhet.

Alla produkter

Ett populärt koncept

Varumärket Swiss Clinic har växt snabbt på den skandinaviska marknaden. Efterfrågan på säkra, effektiva och innovativa produkter, med bestående resultat, växer stadigt och vi är stolta över att att ha hjälpt tusentals kunder med deras skönhetsbekymmer.

Våra produkter och ingredienser har även vunnit erkännande hos hudterapeuter och branschexperter världen över och vi utvecklar ständigt nya metoder för att skapa effektiva behandlingar.

Alla produkter

Här finns vi i Sverige

Swiss Clinic AB

Stureplan 2, 4tr 114 35 Stockholm

Org nr: 556776-5622

Tel: 020-121095