Debatten om viktminskning och utseende är ständigt pågående och metoderna och rekommendationerna tar aldrig slut. Att må bra och utstråla gläde och skönhet handlar om så mycket mer än vikt. Att äta rätt, enligt oss, handlar inte om att begränsa sitt matintag enligt något dietprogram, utan snarare att ge kroppen essentiella vitaminer, mineraler och oljor - för att optimera sin skönhet, inifrån.

Swiss Beauty Pearls
450 kr
900 kr
Abonnemang

Näring för hy hår och naglar

Stress i vardagen slutar inte sällan med ensidig och näringsfattig kost och för att inte gå miste om viktiga näringsämnen som främjar Din skönhet har vi tagit fram Skönhetskost. Detta är det absolut senaste inom skönhet. Alla vill se lika bra ut på utsidan som de känner sig på insidan. Vad du förtär påverkar alla organ i kroppen inklusive Din hy, Ditt hår och Dina naglar.

Mer om behandlingen

Glansigt, friskt hår? Starkare naglar? Len och vacker hy?

Den verkliga hemligheten till strålande hy, starka naglar och ett glänsande vackert hår kommer inifrån.

Swiss Clinic har i sin senaste satsning Skönhetskost, tagit fram ett verktyg som på ett naturligt sätt förstärker och föryngrar hud, hår och naglar. Inifrån och ut. Med skönhetskost förbättrar du Din utstrålning, lyster, övergripande hälsa och skönhet på ett vetenskapligt bevisat och naturligt sätt.

Rekommenderat för alla kvinnor och män som har som avsikt att ge sin kropp verktygen till ett vackrare yttre.

Noggrant utvalda och perfekt doserade vitaminer, mineraler och oljor har kombinerats på ett unikt sätt för att på bästa sätt tas upp av de olika organen i Din kropp och maximera din skönhet. Ingredienser som A-vitamin, E-vitamin, Betakaroten, Lutein, Zink och Selenium kombineras för att ge dig en försäkring om att du får alla nödvändiga ingredienser din kropp behöver för att må bra - och se bra ut.

SwissClinic.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.

Jag förstår Läs mer...
Du måste välja en storlek Felaktigt format (YYMMDDXXXX) Felaktigt format, försök igen Felaktigt id, försök igen Du måste fylla i ett namn Du måste fylla i en e-postadress Du måste skriva en kommentar Felaktig kod, försök igen Oväntat fel, kontakta kundtjänst Fältet får ej vara tomt Lösenordet är för kort, minst 6 tecken Lösenorden matchar inte, försök igen Tillfälligt slut
Spara Anonym Passa på just nu Godkänn köpvillkor! Redigera Presentkort Mina ordrar Lägg till Att betala: Frakt: Din rabatt: Betalning: kr 4 Ta Bort 1 Mina Abonnemang
Live Chat