Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB (OBSK13011-VA)
Swiss Skin Roller
Swiss Skin Roller
Swiss Skin Roller
Nållängd: 
Antal: 
Betyg på Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB
Nyhet
Betyg på Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB

Swiss Skin Roller

540 mikronålar av japanskt kirurgiskt stål som rullas över huden för att stimulera produktion av kollagen, få ökad blodcirkulation och skapande av ny hud.

Lagerstatus:
Fraktstatus: Fri frakt
Delbetalning från 61 kr/mån

Köpvillkor

Kampanj
Antal:
0
Andra har också köpt
Produkt

Några av våra kunder har berättat om hur det gick när dom använde den här produkten!

Läs mer...

För optimal effekt bör du applicera vårt Rejuvenating Serum direkt efter behandlingen.

Dessa två produkter säljs tillsammans under namnet Swiss Skin Renewal - hudbehandlingen som vann innovationspriset på Swedish Beauty & Cosmetics Awards, nu även med förbättrad formula i Swiss Clinic Rejuvenating Serum.

Swiss Skin Roller kan användas för att behandla flera olika hudbesvär. En hudroller bidrar till hudföryngring genom bland annat ökad kollagenproduktion och ökad blodcirkulation. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

En Swiss Skin Roller har 540 små mikronålar tillverkade av kirurgiskt stål. Efter några minuters användning skapar den tusentals tunna mikrokanaler i huden. I kombination med användning av rätt hudvårdsprodukt får du en snabb och naturlig läkningsprocess. Efter behandling med Swiss Skin Roller absorberar huden ,tack vare mikrokanalerna, upp till 300% mer av serum eller gel som appliceras.

När du drar rollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

Swiss Skin Roller är ett perfekt verktyg för att på egen hand behandla och förnya huden.

Läs gärna mer om hudbehandlingen Swiss Skin Renewal som vann 1a pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 i kategorin Årets Innovation, nu med nytt uppdaterat serum. Den har testats och hyllats av både hudterapeuter, skönhetsredaktörer och kända profiler inom skönhet.

Behandllingen består av både Swiss Skin Roller och vårt Rejuvenating Serum. Läs mer här.

Det är extemt viktigt att du rengör din Swiss Skin Roller och ser till att den desinficeras noggrant efter varje behandling. Vi har tagit fram Swiss Sanitizing Spray som passar perfekt både för din Swiss Skin Roller och för din hud. Swiss Sanitizing Spray innehåller även vitamin E och Aloe Vera.

För att köpa den hudroller som ger just dig bäst resultat så rekommenderar vi vår längdguide.

Längdguide

Längden på nålarna du bör välja på din Skin Roller hänger ihop med hur känslig hud du har men framförallt vart på kroppen du tänkt behandla och i vilket syfte. Hud i ansikte och på halsen är långt mer känsliga än huden på baksidan av dina lår och därför bör man ha en kortare nållängd i ansiktet. Vill du använda Swiss Skin Roller som en anti age-behandling bör du också ha kortare nållängd än om du vill behandla ett hudproblem som t.ex. rynkor.

Vi har gjort en överskådlig guide för att underlätta ditt val. Du hittar den här: Längdguiden

Ett tips är att påbörja din behandling med en av de mindre nållängderna och succesivt öka på nållängden i takt med att du och din hud har vant dig. Om du underhåller och noggrant rengör din hudroller efter varje behandling så är detta ett fantastiskt prisvärt redskap som du kommer ha användning för under lång tid.

Huden blir lätt röd av behandlingen så utför gärna behandlingen på kvällen så huden kan vila under natten.

  • Steg 1 Rengör huden som ska behandlas och desinficera gärna området med Swiss Sanitizing Spray.
  • Steg 2 Rulla sedan Swiss Skin Roller fram och tillbaka i några minuter i flera olika riktningar. Glöm inte rengöra hudrollern efteråt med Swiss Sanitizing Spray.
  • Steg 3 Smörj in huden direkt med Swiss Clinic Rejuvenating Serum så de aktiva ingredienserna tränger djupt in i huden.
  • Steg 4 Upprepa behandlingen dagligen i 5-7 dagar och låt sedan huden vila lika länge. Återuppta därefter behandlingen.

Viktigt att tänka på!

- Börja alltid behandlingen med ett lättare tryck. Låt huden vänja sig vid nålarna. Efter några behandlingar kan man öka trycket och hitta det som passar en själv bäst. Efter varje behandling ska området vara lite rödflammig, varm och det ska sticka till lite, precis som en mild solbränna.

- Är din hud extra känslig i ansiktet, d.v.s. att den lätt torkar ut eller reagerar snabbt på förändringar, så är det ett klokt val att börja en behandling med den minsta nållängden 0.2 mm.

- Var alltid lite försiktigare med trycket när du rullar runt ögonen, runt munnen, på hakan och halsen. På dessa områden är huden tunnare och ömtåligare.

- Om det önskas att använda andra hudvårdsprodukter, så rekommenderar vi att låta vårt Rejuvenating Serum absorberas i ca. 1 timme innan man applicerar annan gel eller kräm.

- Det bästa sättet att förvara den rengjorda Swiss Skin Rollern efter varje behandling, är att lägga tillbaka den i det genomskinliga plastfodralet, som medföljer. På detta sätt undviker man att damm, smink eller andra bakterier kommer i kontakt med nålarna. Den måste förvaras i en ren miljö om fodralet inte är tillhanda.

Tips

Ha inte för bråttom med behandlingen. Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck för att uppnå maximalt resultat. Se till att rulla i minst fyra riktningar: vertikalt horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

Vi rekommenderar att du rullar ca. 3-5 minuter men även att du anpassar användandet av rollern efter din hud. Känner du att huden blir öm eller irriterad så se till att avvakta med ytterligare behandling tills huden återhämtat sig. Upprepa processen med behandling och vila tills önskat resultat uppnås.

Produkten innehåller följande:

  • 1st Swiss Skin Roller

Andra har också köpt

Nöjda kunder

Lina Bäcklund 33. PT, Stockholm

Lina Bäcklund 33. PT, Stockholm

– Jag såg resultat redan efter en månad! Jag har testat massa dyra hudkrämer, men ingen håller vad de lovar. När jag blev tipsad om Swiss Skin Renewal var jag därför skeptisk redan från början, berättar hon.

Vivianne Carlsson 33. Säljare, Vagnhärad

Vivianne Carlsson 33. Säljare, Vagnhärad

– Jag brukar vara väldigt skeptisk till sådana här grejer men jag testade Swiss Clinics tandblekning som fungerade jättebra, nu använder min kille det också. Sedan fick jag ett nyhetsbrev om denna roller.

– Det känns ju lite läskigt innan och jag var lite orolig i början, särskilt som mitt ärr var så nära ögat. Men redan efter 14 dagar såg jag skillnad och det har blivit mycket bättre, gropen jag hade tidigare är i princip borta.

Vivianne använde sig utav produkten Swiss Skin Roller

SwissClinic.se använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.

Jag förstår Läs mer...
Du måste välja en storlek Felaktigt format (YYMMDDXXXX) Felaktigt format, försök igen Felaktigt id, försök igen Du måste fylla i ett namn Du måste fylla i en e-postadress Du måste skriva en kommentar Felaktig kod, försök igen Oväntat fel, kontakta kundtjänst Fältet får ej vara tomt Lösenordet är för kort, minst 6 tecken Lösenorden matchar inte, försök igen Tillfälligt slut
Spara Anonym Passa på just nu Godkänn köpvillkor! Redigera Presentkort Mina ordrar Lägg till Att betala: Frakt: Din rabatt: Betalning: kr 4 Ta Bort 1 Mina Abonnemang
Live Chat