Swiss Clinic - Lyxiga hemmabehandlingar med bestående effekt Swiss Clinic - Lyxiga hemmabehandlingar med bestående effekt
Varukorg

Om Swiss Clinic

Exklusiva skönhetsbehandlingar som utförs själv i hemmet - och som ger ett långvarigt resultat.


Swiss Clinic arbetar med ledande utvecklare över hela världen och har dessutom ett eget team i Schweiz. Målet är att utveckla högteknologiska skönhetsprodukter och behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser.

Vårt namn: ”Swiss” symboliserar säkerhet, kvalitet och precision medan ”Clinic” står för synliga och bestående utseendeförändringar, dvs. de långvariga resultat våra produkter ger och som man normalt enbart får genom kirurgiska eller andra skönhetsingrepp, på en klinik.

 

Swiss Clinic är omnämda i

  • Lantliv Logotyp
  • Metro Logotyp
  • Plaza Logotyp
  • Hälsa och fitness Logotyp

En naturlig syn på skönhet

Make-up kan till viss del dölja utseendebrister och tecken på åldrande, men löser inte problemen från grunden. Och medicinska ingrepp är ofta kostsamma, medför obehag för många och innebär inte sällan långa konvalescenstider.

Vi utvecklar produkter och behandlingar som ger dig och din kropp optimala förutsättningar att ta fram din naturliga skönhet. Vår strävan är att alla produkter ska leva upp till vår ambition att skapa synliga och långvariga utseendeförändringar.

Produktsäkerhet

Vi arbetar intensivt med innovation och produktutveckling, och använder det bästa från både vetenskapen och naturen. Swiss Clinic är ett modernt företag som nära följer och gärna även skapar de senaste trenderna inom skönhet, men vi kompromissar aldrig med kvalitet eller säkerhet.

Vi säkerställer högsta möjliga kvalitet genom vår centrala produktion men förlitar oss på lokala aktörer för distributionen. Samtliga leverantörer lever upp till regulatoriska och legala krav på spårbarhet, säkerhet och utsläpp.

Genom vårt engagemang i branschföreningen KTF och Cosmetics Europe stödjer vi aktivt arbetet för en säkrare och mer harmoniserad skönhetsbransch. Swiss Clinic AB är lokalt registrerade livsmedelsförsäljare (för våra dietprodukter) i Stockholms kommun. Vi använder oss inte av försök på djur och är stolta medlemmar av PETA.

Alla produkter
Swiss Quality

Resultatgaranti

Nyckeln till nöjda kunder är vår resultatgaranti som gäller hela vårt sortiment. Genom kliniska studier säkerställer vi att produkterna verkligen ger de resultat vi garanterar dig som kund.

Våra kosmetiska produkter är dermatologiskt testade och vår hälsokostserie följer de riktlinjer som EFSA (European Food Safety Authority) kräver för livsmedelssäkerhet.

Alla produkter

Ett populärt koncept

Varumärket Swiss Clinic har etablerats snabbt på den skandinaviska marknaden. Efterfrågan på säkra, effektiva och innovativa produkter som ger bestående resultat växer stadigt och vi är stolta över att att ha hjälpt tusentals kunder att utveckla sin naturliga skönhet.

Våra produkter och ingredienser har även vunnit erkännande hos hudterapeuter och branschexperter världen över och vi utvecklar ständigt nya metoder för att skapa effektiva behandlingar.

Alla produkter

Här finns vi i Sverige

Swiss Clinic AB

Stureplan 2, 4tr 114 35 Stockholm

Org nr: 556776-5622

Tel:  020-121095