Make A Difference Make A Difference

Varukorg

Professional beauty treatments, at home

Make A Difference

De flesta av oss vill göra skillnad i sitt liv. För oss själva, för någon annan, i samhället eller för världen. På Swiss Clinic är det viktigt att göra skillnad i allt vi gör.

Second chance - utvalda produkter till reducerat pris

Genom att erbjuda bra produkter uppmuntrar vi människor att göra en positiv förändring i sina liv. Vi på Swiss Clinic har inte bara kraften utan också ansvaret att göra en skillnad, och just nu gör vi en skillnad genom att engagera oss i att se till att vår verksamhet har minst möjliga inverkan på vår miljö.

För att undvika att kassera produkter har du nu möjligheten att handla vissa av våra produkter till ett reducerat pris. Det är produkter och behandlingar som i vissa fall har defekta kartonger (innehållet är detsamma) eller har kortare utgångsdatum än vanligt.

Nedan ser du vilka produkter som för tillfället erbjuds till reducerat pris:

Whitening System

Just nu – 490kr 590kr

Whitening System är en professionell tandblekning speciellt framtagen av tandläkare. - Köp här

Red Eye Relief

Just nu – 95kr

Red Eye Relief är professionella ögondroppar som är speciellt framtagna för dig som ibland besväras av röda ögon. - Köp här

Diet Fiber Gel

Just nu – 490kr 590kr

Diet Fiber Gel är världens första viktreducerande gel, med bärsmak. Fibergelen är smart förpackad i portionspåsar för att enkelt kunna intas var som helst. - Köp här

Jennie Hammar

Här tipsar Swiss Clinics ambassadör Jennie Hammar i Los Angeles om de senaste skönhetstrenderna, listar sina favoriter och delar med sig om hur Swiss Clinics hemmabehandlingar hjälper henne i sin hektiska vardag som frilansjournalist, podcast profil och mamma.

Swiss Clinic Magazine

Vår samlingsplats för information och inspiration kring skönhet och behandlingar (och en del annat också).