Hand Dry Mask Hud Swiss Clinic Hand Dry Mask Hud Swiss Clinic

Varukorg

Professional beauty treatments, at home
Hand Dry Mask i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB (OBHD17001)
Hand Dry Mask
Produkt:

Hand Dry Mask

Pris:
240 kr

Hand Dry Mask är Sveriges första vattenfria handmask med aktiva ingredienser impregnerade i textilen. Masken kan användas tre gånger. En uppföljare och ett komplement till årets succé Face Dry Mask. Handmasken har en patenterad teknologi och innehåller hela 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i hela åtta timmar efter behandlingen.

Behandla 15 minuter om dagen för att strama åt, återfukta och föryngra huden samt få en jämnare hudton. Handmasken går även att använda vid enstaka tillfällen för en omedelbar glow och lyster i huden.

Endast 15 minuters behandling och händerna behöver inte sköljas av efteråt. En Hand Dry Mask kan användas tre gånger.

Hand Dry Mask Treatment 690kr

Läs mer...
Antal: 
Levereras inom 1-2 arbetsdagar.
Dela produkten med dina vänner
Produktinformation

Hand Dry Mask

Vad gör Hand Dry Mask så banbrytande och magisk?

  • Glow och lyster i huden på bara 15 minuter
  • Hela 87% aktiva ingredienser som absorberas djupt in i huden
  • Undvik att skölja av händerna direkt efter du har använt masken så de aktiva ingredienserna får chansen att verka även efter behandlingen.
  • En Hand Dry Mask kan användas tre gånger och aktiveras genom att man masserar masken försiktigt mot huden
  • Masken sitter stadigt på handen och möjliggör för dig att fortsätta med din skönhetsrutin medan den arbetar.

Det sägs att handen är kroppsdelen som visar ålderstecken först av alla. Hand Dry Mask är en vattenfri mask, enkel att ta på och ta av, helt utan kladd och obehag. Behandlingen är enkel, snabb och lyxigt behaglig. Den första vattenfria handmasken i Sverige. Hand Dry Mask ska man inte skölja av vilket gör att huden lämnas återfuktad och jämn, som en primer, i perfekt skick efter varje behandling, vilket gör den lika bra som morgonrutin som en kvällsrutin. Synlig effekt redan efter 15 minuters användning och effektiv och verksam i hela åtta timmar.

Så fungerar Dry Mask

Dry Mask-teknologin har en innovativ metod för att distribuera aktiva ingredienser till huden, kallad Wearable Skincare Technology (WST) och som innebär att ingredienserna är inbäddade i textil. Tack vare biomimetiska lipidkomponenter anpassar sig WST smidigt till hudens konturer. Vid kontakt med huden börjar materialet omgående frigöra de aktiva ingredienserna och överföra dem, och vektorerna penetrerar successivt hudens olika lager. Dry Mask anpassar sig till olika hudtyper och är därför effektiv för både normal, känslig och torr hud.

Varje behandlingstillfälle tar 15 minuter. För bästa effekt ska man använda handmasken nio dagar i rad (Hand Dry Mask Treatment)
Hand Dry Mask är även perfekt även för enstaka tillfällen då du vill ha en omedelbar glow och lyster i huden.

Rengör och torka händerna före behandlingen.

Med den aktiva ljusrosa sidan mot huden; börja med sidan som har en ögla genom att fästa öppningen över tummen. Låt masken sedan löpa över handflatan med den rosa sidan mot huden och den uddiga kanten mot fingrarna, och tillbaka runt till tummen igen. Korrigera masken med de tre öglorna för bästa passform. Handmasken ska vara bekväm och tätt åtsittande.

Massera varsamt med andra handen över masken för att starta frigörelsen av de aktiva ingredienserna. Upprepa detta tre till fyra gånger.

Slappna av och låt masken sitta på i ca 15 minuter.

Dra av masken försiktigt. Skölj inte av händerna.

Vik ihop masken med den aktiva sidan inåt, lägg ned i påsen och förslut den noga.

Hand Dry Mask kan användas tre gånger. Förvara den rumstempererat och undvik att exponera den för ljus och värme.

I förpackningen ingår

1st Hand Dry Mask (1x för vänster hand och 1x för höger hand).

Aktiva ingredienser och naturliga oljor

De aktiva ingredienserna Brestine, TEGO Pep4-Even, Gratuline, Volumform och Canadian Willowherb har tillsammans en mängd vårdande och hudföryngrande egenskaper:

  • Stramar åt huden
  • Ger glow och lyster
  • Jämnar ut hudtonen och reducerar åldersfläckar
  • Förbättrar hudens elasticitet
  • Återfuktar och ger näring åt huden

Synliga resultat med 15 minuters behandling om dagen

Tack vare ett revolutionerande frigöringssystem för de aktiva ingredienserna är behandlingstiden betydligt kortare än med traditionella masker. Hand Dry Mask är speciellt framtagen för målinriktad behandling av vanligt förekommande åldringstecken i huden. Masken innehåller applikatorer bestående av miljontals vektorer som vid aktivering förser huden med ett flertal olika kraftfulla aktiva ingredienser med föryngrande och vårdande egenskaper.

Innehåll

Stearic acid, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Hydrogenated soybean oil, Sorbitan oleate, Olea europaea (Olive) fruit oil, Cetyl alcohol, Glycerin, Cetyl ricinoleate, Tocopheryl acetate, Camellia oleifera seed oil, Glyceryl stearate, Hydrogenated vegetable oil, Myristyl alcohol, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Persea gratissima (Avocado) oil, Caprylic/capric triglyceride, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Palmitoyl isoleucine, Epilobium angustifolium flower/leaf/stem extract, Spilanthes acmella flower extract, Plankton extract, Tocopherol

Top tre vanligaste frågorna

Top tre vanligaste frågorna

När är bästa tillfället att bära masken?

Det finns inga föreskrifter om vilken tid på dygnet som det är bäst att bära masken. Vi tycker att det är upp till var och en.

Personalen på Swiss Clinic tipsar:
”På morgonen någon halvtimme innan man påbörjar sin vanliga hudvårdsrutin eller sminkar sig. Den ger en fin lyster som håller i sig i flera timmar.”

”På kvällen efter en lång dag på jobbet. Man både ser och märker att ingredienserna ger ansiktet ett lyft och en energi som den förtjänar.”
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Produktinformation
Andra har också köpt

Produktinformation
Recensioner