Eyelash Enhancer Serum: Ögonfransserum för vackra ögonfransar Eyelash Enhancer Serum: Ögonfransserum för vackra ögonfransar

Varukorg

Professional beauty treatments, at home
Eyelash Enhancer Serum (6 ml) i gruppen Hår hos Swiss Clinic AB (OBEL15001)
Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
Produkt:

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)

Pris:
550 kr

Ögonfransserum för längre naturliga ögonfransar. Ny formula som ger snabbare resultat. Två prisvinnande aktiva ingredienser.

Läs mer...
Antal: 
Levereras inom 1-2 arbetsdagar.
Dela produkten med dina vänner
Produktinformation

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Långa ögonfransar är något de flesta drömmer om men som få haft turen att få naturligt. Fransförlängning, mascara och ögonfransböjare kan förstärka intrycket av långa ögonfransar men hjälper bara temporärt.

Eyelash Enhancer Serum, ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige, finns nu med en helt ny formula med två banbrytande aktiva ingredienser för ögonfranstillväxt. Med Eyelash Enhancer Serum 6 ml får du vackra långa fransar på endast tre till sex veckor.

Den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl™, vann pris på på den stora ingrediensgalan i Barcelona, ”In-Cosmetics Awards 2014” för sin vetenskapliga innovation där användningen av så kallad grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

I studier visar Redensyl™ 214% högre ögonfranstillväxt efter 10 dagar jämfört med obehandlade ögonfransar. Den andra aktiva ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier visat en ökad överlevnad av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med hela 32%.

Applicera försiktigt serumet längs ögonfransroten på samma sätt som du använder en eyeliner.

För bästa resultat behandla både morgon och kväll. Vänta tills serumet har torkat innan du applicerar make-up.

Fortsätt behandla med Eyelash Enhancer Serum 2-3 gånger per vecka även efter att önskat resultat uppnåtts. Detta för att bibehålla längden och styrkan i ögonfransarna.

I förpackningen ingår

Eyelash Enhancer Serum (6ml)

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum innehåller två prisvinnande aktiva ingredienser.

REDENSYL™

Den banbrytande ingrediensen i EyeLash Enhancer Serum, Redensyl™ vinnare av 2014 års In-Cosmetics Silver Award "Best Personal Care Ingredient" för sin vetenskapliga innovation där användningen av så kallad grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ är ett koncentrat av högrenad glykogen, den essentiella energikällan i hudcellerna som möter hårfollikelns energibehov i tillväxtfasen. Biosaccharides™ har i studier visat sig öka överlevnaden av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med 32%. Eyelash Enhancer Serum är den första hårkosmetiska produkten med aktiva ingredienser baserade på regenerativ medicinforskning som gett bättre resultat än kirurgiska ingrepp för hårtransplantation.

Eyelash Enhancer Serum 6 ml räcker till ca 3 månaders förbrukning vid normalt användande.

AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE

Top tre vanligaste frågorna

Top tre vanligaste frågorna

Innehåller serumet i Lashes/Brows skadliga ämnen?

Eye Lash Enhancer Serum och Brow Enhancer Serum har i oberoende tester visats sig inte störa eller irritera huden, men som med all kosmetika så kan vissa personer vara allergiska mot någon av ingredienserna. Om du känner av en allergisk reaktion avsluta behandlingen omedelbart och kontakta kundtjänst.
E-post: info@swissclinic.se, Telefon: 020 - 12 10 95 eller via sociala medier.

Serumet innehåller varken prostaglandin eller några parabener, utan bara naturliga ingredienser. Det är ett av få ögonfrans- och ögonbrynsserum på marknaden som inte omfattas av läkemedelsverkets försäljningsförbud.

När kan jag räkna med att se resultat?

I undersökningarna vi utfört har vi sett att det tar mellan 3-4 veckor innan man ser märkbara resultat, men det är individuellt. Vi rekommenderar att man följer anvisningarna noggrant och behandlar i minst 6-10 veckor.

Om du glömmer att använda Eye Lash Enhancer Serum en kväll, applicera det dagen efter på morgonen. Konsekvent användande är nyckeln till ett snabbt och bra resultat.

Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 4 ml räcker ca 2-3 månader och Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 6 ml räcker ca 4-5 månader. Många applicerar bara produkten på den övre ögonfransraden och då räcker produkten förstås längre.

För att bevara ditt resultat rekommenderar vi att du 2-3 gånger i veckan applicerar Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum. På så sätt behåller du intensiteten i fransarna och ger dem näring så de kan hålla sig långa.

Kan man applicera serumet om man är gravid eller ammar?

Ja, vi har rådfrågat våra schweiziska experter inom kosmetik. Det råder inga tvivel om att man kan genomföra behandlingen under graviditeten eller amningen.
Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

- Det stod att man skulle märka skillnad efter en månad men redan efter 14 dagar fick jag jättefin effekt med långa och tjocka ögonfransar, säger Marielle.

Marielle Wallinder har använt Eye Lash Enhancer Serum (6ml)

Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

- Det stod att man skulle märka skillnad efter en månad men redan efter 14 dagar fick jag jättefin effekt med långa och tjocka ögonfransar, säger Marielle.

Marielle Wallinder har använt Eye Lash Enhancer Serum (6ml)

Produktinformation
Andra har också köpt

Beauty Kit - Eyes
890 kr
Värde 1100kr
Skin Renewal
960 kr
Whitening System
490 kr
590 kr

Produktinformation
Recensioner