Brow Enhancer Serum: Ögonbrynsserum för friska fylliga ögonbryn Brow Enhancer Serum: Ögonbrynsserum för friska fylliga ögonbryn

Varukorg

Professional beauty treatments, at home
Brow Enhancer Serum (6 ml) i gruppen Hår hos Swiss Clinic AB (OBEB15001)
Brow Enhancer Serum (6 ml)
Produkt:

Brow Enhancer Serum (6 ml)

Pris:
550 kr

Är utvecklad och designad för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare och starkare, och att växa under längre tid.

Läs mer...
Antal: 
Levereras inom 1-2 arbetsdagar.
Dela produkten med dina vänner
Produktinformation

Brow Enhancer Serum

Förstärk dina ögonbryn

Förstärk dina ögonbryn

Storsäljaren och bloggfavoriten Brow enhancer Serum är utvecklad och designad för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare starkare och växa under en längre tid.

Ända sedan toppmodellen Cara Delevingne lanserade trenden ”Power-Brow” har tjocka och fylliga ögonbryn blivit allt mer populärt. Brow enhancer Serum är utvecklat för att hjälpa dig få de ögonbrynen du alltid drömt om. Med en helt ny formula och två banbrytande aktiva ingredienser ökar tillväxten i hårfollikeln under ögonbrynen med 75% efter bara 7 dagars användning

Den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl™, vann pris på på den stora ingrediensgalan i Barcelona, ”In-Cosmetics Awards 2014” för sin vetenskapliga innovation där användningen av så kallad grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

I studier visar Redensyl™ 214% högre ögonfranstillväxt efter 10 dagar jämfört med obehandlade ögonfransar. Den andra aktiva ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier visat en ökad överlevnad av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med hela 32%

Applicera serumet på ögonbrynen i den riktning håren växer med hjälpa av den speciellt framtagna brynborsten. Låt torka innan du sminkar ögonen.

För bästa resultat använd Brow enhancer Serum både morgon och kväll tills du uppnått önskat resultat.

När du efter daglig behandling uppnått önskat resultat rekommenderar vi att du fortsätter använda Brow enhancer Serum några gånger i veckan för att bibehålla resultaten.

I förpackningen ingår

Brow Enhancer Serum (6ml)

Brow Enhancer Serum

  • Är utvecklad och designad för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare starkare och växa under en längre tid.
  • Med en helt ny formula och två banbrytande aktiva ingredienser ökar tillväxten i hårfollikeln under ögonbrynen med 75% efter bara 7 dagars användning.
  • Brow enhancer Serum 6 ml räcker till ca 3 månaders förbrukning vid normalt användande.

Innehåller

Brow enhancer Serum innehåller två prisvinnande aktiva ingredienser.

REDENSYL

Den banbrytande ingrediensen i Brow enhancer Serum, Redensyl™ vinnare av 2014 års In-Cosmetics Silver Award "Best Personal Care Ingredient" för sin vetenskapliga innovation där användningen av så kallad grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

BIOSACCHARIDES

Biosaccharides™ är ett koncentrat av högrenad glykogen, den essentiella energikällan i hudcellerna som möter hårfollikelns energibehov i tillväxtfasen. Biosaccharides™ har i studier visat sig öka överlevnaden av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med 32%. Brow Enhancer Serum är den första hårkosmetiska produkt med aktiva ingredienser baserade på generativ medicinforskning som gett bättre resultat än kirurgiska ingrepp för hårtransplantation.

INCI: AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE,

Top tre vanligaste frågorna

Top tre vanligaste frågorna

Innehåller serumet i Lashes/Brows skadliga ämnen?

Eye Lash Enhancer Serum och Brow Enhancer Serum har i oberoende tester visats sig inte störa eller irritera huden, men som med all kosmetika så kan vissa personer vara allergiska mot någon av ingredienserna. Om du känner av en allergisk reaktion avsluta behandlingen omedelbart och kontakta kundtjänst.
E-post: info@swissclinic.se, Telefon: 020 - 12 10 95 eller via sociala medier.

Serumet innehåller varken prostaglandin eller några parabener, utan bara naturliga ingredienser. Det är ett av få ögonfrans- och ögonbrynsserum på marknaden som inte omfattas av läkemedelsverkets försäljningsförbud.

När kan jag räkna med att se resultat?

I undersökningarna vi utfört har vi sett att det tar mellan 3-4 veckor innan man ser märkbara resultat, men det är individuellt. Vi rekommenderar att man följer anvisningarna noggrant och behandlar i minst 6-10 veckor.

Om du glömmer att använda Eye Lash Enhancer Serum en kväll, applicera det dagen efter på morgonen. Konsekvent användande är nyckeln till ett snabbt och bra resultat.

Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 4 ml räcker ca 2-3 månader och Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 6 ml räcker ca 4-5 månader. Många applicerar bara produkten på den övre ögonfransraden och då räcker produkten förstås längre.

För att bevara ditt resultat rekommenderar vi att du 2-3 gånger i veckan applicerar Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum. På så sätt behåller du intensiteten i fransarna och ger dem näring så de kan hålla sig långa.

Kan man applicera serumet om man är gravid eller ammar?

Ja, vi har rådfrågat våra schweiziska experter inom kosmetik. Det råder inga tvivel om att man kan genomföra behandlingen under graviditeten eller amningen.
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.
Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

Produktinformation
Andra har också köpt

Beauty Kit - Eyes
890 kr
Värde 1100kr
Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
550 kr
Whitening System
490 kr
590 kr

Produktinformation
Recensioner