Fransar och bryn - Eye Innovation Kit | SWISS CLINIC Fransar och bryn - Eye Innovation Kit | SWISS CLINIC

Varukorg

Professional beauty treatments, at home
Beauty Kit - Eyes i gruppen Hår hos Swiss Clinic AB (OBEIK12001-SET)
Beauty Kit - Eyes
Produkt:

Beauty Kit - Eyes

Pris:
890 kr

Paketet Beauty Kit - Eyes består av våra två storsäljare Eyelash Enhancer Serum (6 ml) och Brow Enhancer Serum (6 ml) som vi under en begränsad tid erbjuder till en kraftig rabatt.

Läs mer...
space
Antal:

Levereras inom 1-2 arbetsdagar.
Dela produkten med dina vänner
Produktinformation

Beauty Kit - Eyes

Perfekt precision

Perfekt precision

Med Beauty Kit - Eyes får du vår storsäljande ögonfransserum Eyelash Enhancer Serum (6 ml)ml) och ögonbrynsserumet Brow Enhancer Serum (6 ml) till priset av 1495 kr.

Ögonfransarna blir i och med regelbunden användning (morgon och kväll) tjocka, böjda och glansfulla. Dina ögonbryn blir mer välformade, täta och definierade redan efter någon vecka.

Den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl™, vann pris på på den stora ingrediensgalan i Barcelona ”In-Cosmetics Awards 2014” för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

På 10 dagar har Redensyl visat 214% längre ögonbryn och ögonfransar jämfört med obehandlade. Den andra aktiva ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier visat en ökad överlevnad av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med hela 32%.

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum (6 ml) stimulerar din ögonfranstillväxt med en unik blandning av kliniskt bevisade aktiva ingredienser. I hjärtat av vår formula har vi den prisbelönta ingrediensen Redensyl ™.

Denna innovativa hårväxtstimulator kombineras med marint glykogen som stimulerar och stärker hårväxtens effekt i tillväxtfasen.

Brow Enhancer Serum

Med Brow Enhancer Serum blir ögonbrynen tätare fylligare och friskare helt naturligt på bara några veckor.

Den lättanvända borsten tillför ögonbrynen den aktiva ingrediensen Redensyl ™ ett prisvinnande complex med inriktning på stamcellerna som stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

Brow Enhancer Serum (6 ml) och Eyelash Enhancer Serum (6 ml)ml) räcker till ca 3 månaders förbrukning vid normalt användande.

Brow Enhancer Serum

Applicera serumet på ögonbrynen i den riktning håren växer med hjälpa av den speciellt framtagna brynborsten. Låt torka innan du sminkar ögonen.

För bästa resultat använd Brow Enhancer Serum både morgon och kväll tills du uppnått önskat resultat.

Eyelash Enhancer Serum

Stryk försiktigt på serumet längs ögonfransroten på samma sätt som du använder en eyeliner.

För bästa resultat stryk på både morgon och kväll. Vänta tills serumet har torkatinnan du applicerar kosmetika.

I förpackningen ingår

Brow Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Brow Enhancer Serum

  • Är utvecklad och designad för att på bästa sätt ge dina ögonbryn den näring de behöver för att bli fylligare starkare och växa under en längre tid.
  • Med en helt ny formula och två banbrytande aktiva ingredienser ökar tillväxten i hårfollikeln under ögonbrynen med 75% efter bara 7 dagars användning.
  • Brow enhancer Serum 6ml räcker till ca 3 månaders förbrukning vid normalt användande.

Eyelash Enhancer Serum

  • Långa fransar på endast tre till sex veckor.
  • Innehåller den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl™
  • På 10 dagar har Redensyl visat 214% längre ögonfransar jämfört med obehandlade fransar.
  • Eyelash Enhancer Serum 6ml räcker till ca 3 månaders förbrukning vid normalt användande.

Innehåller

Brow enhancer Serum innehåller två prisvinnande aktiva ingredienser.

REDENSYL™

Den banbrytande ingrediensen i Brow enhancer Serum, Redensyl™ vinnare av 2014 års In-CosmeticsSilver Award "Best Personal Care Ingredient" för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ är ett koncentrat av högrenad glykogen, den essentiella energikällan i hudcellerna som möter hårfollikelns energibehov i tillväxtfasen. Biosaccharides™ har visat sig i studier öka överlevnaden av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med 32%. Brow enhancer Serum är den första hårkosmetikan med aktiva ingredienser baserade på generativ medicinforskning som gett bättre resultat än kirurgiska ingrepp för hårtransplantation.

INCI: AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE,

Top tre vanligaste frågorna

Top tre vanligaste frågorna

Innehåller serumet i Lashes/Brows skadliga ämnen?

Eye Lash Enhancer Serum och Brow Enhancer Serum har i oberoende tester visats sig inte störa eller irritera huden, men som med all kosmetika så kan vissa personer vara allergiska mot någon av ingredienserna. Om du känner av en allergisk reaktion avsluta behandlingen omedelbart och kontakta kundtjänst.
E-post: info@swissclinic.se, Telefon: 020 - 12 10 95 eller via sociala medier.

Serumet innehåller varken prostaglandin eller några parabener, utan bara naturliga ingredienser. Det är ett av få ögonfrans- och ögonbrynsserum på marknaden som inte omfattas av läkemedelsverkets försäljningsförbud.

När kan jag räkna med att se resultat?

I undersökningarna vi utfört har vi sett att det tar mellan 3-4 veckor innan man ser märkbara resultat, men det är individuellt. Vi rekommenderar att man följer anvisningarna noggrant och behandlar i minst 6-10 veckor.

Om du glömmer att använda Eye Lash Enhancer Serum en kväll, applicera det dagen efter på morgonen. Konsekvent användande är nyckeln till ett snabbt och bra resultat.

Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 4 ml räcker ca 2-3 månader och Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 6 ml räcker ca 4-5 månader. Många applicerar bara produkten på den övre ögonfransraden och då räcker produkten förstås längre.

För att bevara ditt resultat rekommenderar vi att du 2-3 gånger i veckan applicerar Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum. På så sätt behåller du intensiteten i fransarna och ger dem näring så de kan hålla sig långa.

Kan man applicera serumet om man är gravid eller ammar?

Ja, vi har rådfrågat våra schweiziska experter inom kosmetik. Det råder inga tvivel om att man kan genomföra behandlingen under graviditeten eller amningen.
Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

- Det stod att man skulle märka skillnad efter en månad men redan efter 14 dagar fick jag jättefin effekt med långa och tjocka ögonfransar, säger Marielle.

Marielle Wallinder har använt Eye Lash Enhancer Serum (6ml)

Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

Marielle Wallinder 41. Hudterapuet

- Det stod att man skulle märka skillnad efter en månad men redan efter 14 dagar fick jag jättefin effekt med långa och tjocka ögonfransar, säger Marielle.

Marielle Wallinder har använt Eye Lash Enhancer Serum (6ml)

Produktinformation
Andra har också köpt

Beauty Kit - Face
990 kr
Värde 1140kr
Red Eye Relief
95 kr
Skin Renewal
960 kr

Produktinformation
Recensioner