Tänder Tänder
Varukorg

Tänder

Bleka tänderna

Tänderna har en stor betydelse för utseendet, ett vackert leende med vita tänder ger ett fräscht och friskt intryck. Alla människor är dock inte välsignade med vita tänder utan tändernas grundfärg varierar från person till person. De kan skifta i brunt, gult, grått eller blått och vara mer eller mindre vita. Färg från mat, dryck, cigaretter och snus tas upp av det yttre emaljlagret och detta gör övertid tänderna gula och missfärgade.

Läs mer..

Gula och missfärgade tänder

Att få gula och missfärgade tänder är det förmodligen ingen som önskar. Alla vet nog idag att kaffe missfärgar tänderna, men det finns även en hel del andra faktorer som spelar in om man får missfärgade tänder.

Läs mer..

Förebygga gula och missfärgade tänder

Gula och missfärgade tänder är väldigt vanligt. Det är ett problem som miljontals människor lider av, ett problem som de flesta önskar göra något åt. Lider man av detta problem är det lätt att man får ett skadat självförtroende och inte vågar le lika ofta som man önskar. Det är också lätt att man utåt kan ge ett ovårdat intryck.

Läs mer..

Vita tänder

Gula och missfärgade tänder är idag ett stort problem för många. Detta problem gör att många inte vågar le och visa sina tänder vilket gör att de får ett sämre självförtroende. Lider du av detta problem är det på tiden att göra något åt det.

Läs mer..