Upptäck vår revolutionerande PENTA Skin Care Range. Upptäck vår revolutionerande PENTA Skin Care Range.
Varukorg
Upptäck vår revolutionerande PENTA Skin Care Range.

Publicerad:2017-11-02

Upptäck vår revolutionerande PENTA Skin Care Range.

Vad händer om du utvecklar en hudvårdsserie baserat på en kombination av en eller två hyaluronsyror och en eller två peptider?

Du skulle förmodligen ha bra hudkrämer och serum. Men, vad skulle hända om du tillsätter ännu fler hyaluronsyror och peptider? Det skulle innebära att du skulle kunna ha en hudvårdsserie som innehåller upp till åtta typer av hyaluronsyror och fem olika peptider! Ja, det var exakt det vi gjorde, och detta är resultatet av PENTA-teknologin bakom vår hudvårdsserie.

Efter flera års utveckling kunde Swiss Clinic i Januari 2017 äntligen stolt presentera sin nya kompletta hudvårdsserie.

Denna exklusiva och effektiva hudvårdsserie om fem produkter är en smart och multi-funktionell bas-serie med ett noggrant utvalt innehåll. Varje produkt innehåller en hög mängd aktiva ingredienser som har kombinerats i olika bindningar så att produkten levererar ett riktigt resultat men samtidigt behåller sin unika karaktär.

Serien  som innehåller de absolut senaste aktiva ingredienserna för anti-age består av: Day Cream, Night Cream, Face Serum, Eye Cream och Miscellar Cleansing Gel.

"Otroligt imponerad och jag har redan sett väldigt fina resultat."
-Marie Serneholt

Day cream:
En snabbabsorberad  dagcreme  för alla hudtyper. Cremen hjälper till att bevara den naturliga balansen av hydrolipider i huden och återfuktar det översta hudlagret.

Night cream:
En smörliknande konsistens för omedelbar komfort, mjukhet och lyster som ger välgörande vila åt din hud under natten. Cremen innehåller även uttömmande ingredienser som gör att du vaknar upp mindre svullen om morgonen. Applicera denna ljuvliga  nattkräm  innan du går och lägger dig.

Face serum:
Ansiktsserumet  har en högkoncentrerad, lätt och silkeslen formula med fem hyaluronsyror och fem peptidkomplex – essensen i Swiss Clinics PENTA-teknologi. Den höga koncentrationen av dessa fantastiska ingredienser med anti age-effekt främjar en intensiv återuppbyggnad av huden genom att bevara elasticiteten och motverka att huden blir slapp.

Eye serum:
Ögoncreme n är speciellt framtagen för det känsliga området kring ögonen. Med Hyaluronsyra och Hyaluronic Acid Filling Spheres™ hjälper den till att hålla huden under ögonen återfuktad och mjuk samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras.

Miscellar Cleansing Gel: 
Det senaste inom micellär rengöring är gel. Denna  gel  avlägsnar snabbt och enkelt orenheter och rester av makeup, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden så att den ser frisk och strålande ut.

Vad gör hudvårdsserien unik på marknaden? 

Produktserien  är baserad på en blandning av bevisat effektiva ingredienser, kombinerade med synergi och med en unik PENTA Teknologi. Swiss Clinic strävar efter att utveckla innovativ hudvård och utvecklade därför denna teknologi. En multi-funktionell teknik som ger fem fördelar för din hud - den bygger upp, skapar lyster, penetrerar återfuktar och ger näring. En noggrant utvald sammansättning av aktiva ingredienser med upp till åtta hyaluronsyror och peptider.  

Marie Serneholts favorit

Marie Serneholt var en av de första personerna som fick testa produkterna och detta säger hon om serien: 
”Det jag är ute efter i hudvårdsprodukter är produkter som är återfuktande, lättabsorberande, som är vårdande och även återuppbyggande och den här serien prickar verkligen in på alla de punkterna! Är otroligt imponerad och jag har redan sett väldigt fina resultat. Min trötta hud har fått nytt liv igen.”  

Upptäck vår hudvårdsserier med Penta Teknologi här.