Tv-profilen Trinny tipsar om enkla hemmabehandlingen: Tv-profilen Trinny tipsar om enkla hemmabehandlingen:
Varukorg
Tv-profilen Trinny tipsar om enkla hemmabehandlingen:

Publicerad:2018-02-01

Tv-profilen Trinny tipsar om enkla hemmabehandlingen:

Trinny Woodall känner de flesta igen från tv-programmet ”Trinny och Susannah stylar om” där hon hjälpt många hitta en snygg stil som de känner sig bekväma i. På sin blogg och Instagram ger hon många vardagliga tips till sina följare, senast rekommenderar hon Skin Resculpting Treatment från Swiss Clinic. En mikronålsbehandling som är en storfavorit inför sommaren – då många vill strama upp huden, bli av med bristningar och få extra lyster innan det är dags för shortssäsong.

Body - Microneedling Home Treatment kan reducera celluliter och bristningar på ett otroligt sätt. Klicka här för att testa den enkla hemmabehandlingen.

– Ni vet hur mycket jag älskar mikronålsbehandlingar, tänk er att även göra det på kroppen för att göra den mer fast och för att förbränna fett.

Så inleder Trinny Woodall ett inlägg på Instagram där hon i en video visar hur hon använder sig av hemmabehandlingen Body Treatment från Swiss Clinic.

Body - Microneedling Home Treatment består av en Skin Roller och ett Cryogel Body Serum. Behandlingen är uppdelad i två delar och utförs lätt hemma.

Första steget är att rollern lätt rullas över det område man vill behandla. Nålarna skapar då tusentals mikroskopiska kanaler i huden, som simulerar en fiktiv skada vilket påbörjar hudens naturliga läkningsprocess, påskyndar produktionen av kollagen och nya friska hudceller. Mikrokanalerna gör även så att huden kan ta upp näring 300% mer effektivt – och det här steg två kommer in.

Efter behandlingen med rollern appliceras en riklig mängd med Cryogel Body Serum över det behandlade området. Serumet innehåller en blandning av aktiva ingredienser, bland annat Chronobiological Contoruing Corallina, en ingrediens som verkar hela dygnet och minskar både bildning av fettceller – men även lagring av fetter när man sover. Corallina har också visat sig öka fettförbränningen när man är aktiv under dagen.

Den här effektiva hemmabehandlingen lämpar sig för större områden som lår, mage, armar, rumpa och höfter. BODY bidrar till minskning av kroppsfett och celluliter, samt bekämpar bristningar, något som Trinny Woodall älskade med produkten.

– Jag älskar Skin Rollern från Swiss Clinic och de har ett bra serum till, fortsätter hon i sitt Instagraminlägg.

Trinny Woodall har tidigare använt sig av mikronålsbehandling i ansiktet, men har nu upptäckt effekterna med att utföra behandlingen även på kroppen.

– Jag använder den på områden där jag vill göra huden fastare, till exempel vid knäna. Jag avslutar med serumet som penetreras in i huden 3 gånger mer effektivt, ganska mirakulöst! säger Trinny Woodall i videon på Instagram.

Har du också ojämnheter i huden på oönskade ställen? Nu kan du testa Body - Microneedling Home Treatment