Torra ansiktsmasker – din guide till vätskefri magi! Torra ansiktsmasker – din guide till vätskefri magi!
Varukorg
Torra ansiktsmasker – din guide till vätskefri magi!

Publicerad:2017-11-02

Torra ansiktsmasker – din guide till vätskefri magi!

När nya skönhetsprodukter lanseras pratar man ofta om att de är revolutionerande och banbrytande. Efter att ha provat många av dessa mirakelmedel, som ofta inte var så mycket bättre än krämen, serumet, eller oljan man redan hade, så är det lätt att bli cynisk. Men, tappa inte tron, för ibland, introduceras faktiskt nya behandlingar som verkligen är något helt nytt på marknaden.

Får vi lov att presentera Dry Masks – en kategori inom hemmabehandlingar som återfuktar, slätar ut huden, minskar fina linjer och rynkor samt ger dig en jämnare hudton. Tro det eller ej men det är faktiskt på riktigt!

Kan verkligen ett torrt tygstycke ge omdelbar lyster?

Svar JA, och det finns en vetenskaplig förklaring. Om du, liksom vi, är lite nördig när det gäller forskning och utveckling så förklarar vi gärna hur det fungerar rent tekniskt. Om du hellre vill veta vad för resultat du kan förvänta dig av detta magiska tygstycke, så skippa nästa stycke (det är extremt tekniskt…)!

Wearable Skincare Technology (WST)

En vätskefri mask är en typ av ’Wearable Skincare Technology ‘  – dvs bärbar hudvårdsteknolog, vilket betyder att aktiva ingredienser har bäddats in i textilen. Dessa ingredienser överförs genom att biomimetiska lipidkomponenter anpassar sig till hudens konturer, och vid kontakt med huden frigör materialet de aktiva ingredienserna. Vektorer penetrerar successivt hudens olika lager och skapar reservoarer för aktiva ingredienser som väntar på att bli absorberade. Enkelt förklarat, är alltså de verksamma ämnena kvar i huden och verkar i flera timmar efter att behandlingen är klar.

Vad du kan förvänta dig av en vätskefri ansiktsmask

Omedelbara resultat

Paradoxalt nog, så är en vätskefri ansiktsmask eller Face Dry Mask, en långsiktig behandlingsmetod för att få snabba resultat. Genom att fylla huden med potenta, aktiva och närande ingredienser ser man omedelbart en lyster – huden liksom strålar, som om varje por är full av glädje.

Men, en strålande hudton är bara en välkommen bieffekt, den riktiga fördelen med en Face Dry Mask är förmågan att långsiktigt bekämpa ålderstecken. De aktiva ingredienserna, hela 87%, jobbar från grunden för att minska rynkor, fina linjer och pigmentering, om behandlingen utförs regelbundet.

Hur kan en vätskefri mask återfukta?

Kanske låter det konstigt, men märkligt nog kan vatten och vätskor faktiskt ha en uttorkande effekt på huden. Detta beror bl a på att när man sköljer huden så tar man bort (naturliga) oljor. En face dry mask innehåller ingen vätska. Ingen vätska betyder att du varken behöver eller ska skölja ansiktet efter behandlingen. Förutom att man slipper den uttorkande effekten av vatten, så betyder detta att de aktiva ingredienserna är kvar I huden och fortsätter jobba i timmar.

Är detta den mest banbrytande hemmabehandlingen på marknaden idag? Kanske inte, men att det verkligen är en helt ny teknik som ger omedelbara resultat är det ingen tvekan om:

  • Man kan gruppera fördelarna i fyra huvudkategorier: uppstramande med anti age effekter, återfuktande och lystergivande. Med andra ord, allt du behöver för att bekämpa typiska ålderstecken.
  • En behandling tar bara 15 minuter, men de aktiva ingredienserna fortsätter att verka i ytterligare 8 timmar.
  • Genom att vara helt torr så drar masken inte till sig bakterier och är försedd med tillräckligt mycket ingredienser att användas flera gånger.
  • En vätskefri mask är lätt att använda - maskens design gör att den anpassar sig och sitter bekvämt på ansiktets konturer. Detta är viktigt för att de magiska verksamma ämnena skall kunna överföras!
Kanske är vätskefria masker ändå det mirakel vi alla gått och väntat på…

Läs mer och köp din Face Dry Mask här.
Vätskefri mask för dina händer. Lär dig mer om Hand Dry Mask