Swiss Clinic i Mall of Scandinavia! Swiss Clinic i Mall of Scandinavia!
Varukorg
Swiss Clinic i Mall of Scandinavia!

Publicerad:2017-12-04

Swiss Clinic i Mall of Scandinavia!

På Swiss Clinic håller vi oftast kontakten med våra kunder genom sociala medier eller på mail och telefon genom vår kundtjänst. Det fungerar bra tycker vi, och uppskattar alltid feedback och inlägg, men ibland är det kul att ses i verkliga livet också. Därför kände vi att det var dags att ha en Pop-Up – en tillfällig butik – i Mall of Scandinavia under ”Black Weekend 2017”.
Under helgen den 24-26 november var våra produktspecialister på plats i Mall of Scandinavia och berättade om våra hemmabehandlingar och skönhetsprodukter. De svarade på frågor om sortimentet och delade med sig av sina bästa tips.  
”Vi fick ett härligt bemötande av både befintliga och nya kunder!” säger Fredrik, en av grundarna. ”Det är alltid roligt att få höra hur folk använder våra hemmabehandlingar och andra produkter”. 

Vi kan konstatera att närvaron under helgen var en succé som uppskattades av både kunder och oss på Swiss Clinic. Nu börjar vi titta på andra platser i landet där vi kan få komma och träffa er i framtiden!

Beauty Mall

I varuhusets skönhetscentrum ”Beauty Mall” arrangerades tävlingar dagligen, där vinnarna fick generösa goodie bags innehållande exklusiva skönhetsprodukter och behandlingar. VIP erbjudanden på lyxiga julklappar som tagits fram av Swiss Clinics produktexperter fanns också på plats.

Succé hemmabehandlingen Skin Renewal

Den exklusiva tävlingen

Varje dag fick två vinnare den exklusiva hudvårdsserien The Skincare Range innehållande fem produkter för ansiktet till ett värde av 1590 kr.

VIP erbjudandena

För att fira helgens Pop-Up butik erbjöds 30%-50% rabatt på både hemmabehandlingar och skönhetsprodukter.

Vill du veta mer om våra bästsäljande produkter? Läs mer om Skin Renewal som var succén på vår Pop-Up. Uppdatera dig även med kunskap om vår exklusiva hudvårdsserie som innehåller åtta olika hyaluronsyror. Sist men inte minst, ta reda på varför vår nylanserade anti-age mask är så speciell på marknaden.

Våra Pikétröjor med vår logo

Sponsor och partner för de vita pikétröjorna med det deep scarlet röda Swiss Clinic emblemet och logga är tryckt av  Alltryck.se som är helhetsleverantörer av profil och reklamprodukter till företag. Alltryck.se erbjuder ett brett sortiment av reklam och profilkläder med tryck. Behöver ditt företag profilkläder med eget tryck eller brodyr som er logga eller text så kommer du till  Alltryck.se här.