Swiss Clinic har bytt grafisk identitet Swiss Clinic har bytt grafisk identitet
Varukorg
Swiss Clinic har bytt grafisk identitet

Publicerad:2017-11-02

Swiss Clinic har bytt grafisk identitet

Hur vi väljer att presentera oss själva är ofta en återspegling av vår personlighet och hur vi känner. Detsamma gäller för företag, och vi kände att det var läge för en liten make-over.

När Swiss Clinic lanserades hade vi en vision att skapa de mest innovativa och effektiva skönhetsbehandlingar som kan utföras själv i hemmet. Ingenting har förändrats på den fronten, men vi har utvecklats. Med denna uppfräschning vill vi förstärka vår unika position som premiumvarumärke inom hemmabehandlingar.

Vi har stärkt vår närvaro online och Swiss Clinic är nu tillgängliga på flera marknader (och nya läggs kontinuerligt till). Vi har därmed utvecklat vår hemsida för att göra den så enkel och bekväm som möjligt att använda. Genom omfattande forskning och utveckling har vi även lanserat ett antal nya avancerade skönhetsbehandlingar som vi är mycket stolta över. Så stolta att vi faktiskt vill skrika ut det till hela världen!

Låt oss presentera vår nya look

I samband med vår utveckling som pågår har vi numera ett nytt utseende på all kommunikation, hemsida och förpackningar. På samma sätt som du kanske uppdaterar din garderob när årstiderna förändras vill vi visa att vi fortfarande är desamma när det gäller våra kärnvärden och övertygelser, men är dedikerade till att hålla oss uppdaterade när det gäller de senaste trenderna, utveckling och teknik.

Den nya identiteten syftar till att bättre reflektera Swiss Clinic´s kärnvärden och är anpassad för den starka tillväxtfas vi befinner oss i, med ett ökat fokus på digitala kanaler, nya marknader, innovation och produktutveckling.

Vår nya identitet kombinerar en ikonisk symbol med en modern och tidlös ny logotyp. Symbolen symboliserar färdigställande och enhetlighet. Våra starka identitetsfärger är de klassiska färgerna silver och vitt som kompletteras med element i en mörk röd färg, Deep Scarlett, som tillsammans med den liggande designen representerar balansen mellan klinisk innovation och modern skönhet – vilket är exakt vad vi erbjuder våra kunder.

Under några månader kommer du som kund att se olika logotyper och förpackningar tills vi succesivt har fasat in vår nya identitet. Var så säker, det är samma Swiss Clinic, bara lite mer strålande och glamorös!

Make a Difference