Skin Renewal – Award Winning Super Star! Skin Renewal – Award Winning Super Star!
Varukorg
Skin Renewal – Award Winning Super Star!

Publicerad:2017-11-02

Skin Renewal – Award Winning Super Star!

Vi brukar säga att vi aldrig vill favorisera specifika behandlingar eller produkter, men vi måste faktiskt få visa upp och vara lite extra stolta över vår superstjärna Skin Renewal.

Medan mikronålsbehandling som utförs på klinik har funnits relativt länge, har det bara under de senaste åren blivit en stor hype och numera nästan en självklarhet att kunna utföra detta som en hemmabehandling – vår Skin Renewal.

Genom att Swiss Clinic tog det grundläggande begreppet inom klinisk microneedling och skapade en egen metod som innebär att du enkelt kan utföra denna typ av behandling hemma själv, så har detta lett till att allt fler personer har fått möjligheten att lägga till den här behandlingen i sin vardagliga skönhetsrutin.

Uppmärksammad av hela skönhetsbranschen

Det är inte bara våra kunder som är imponerade av vår Skin Renewal hemmabehandling. Hela skönhetsbranschen överlag, har blivit nästintill besatta av att ha hittat ett både enkelt och revolutionerande tillvägagångssätt för att snabbt kicka igång kollagen och elastin produktionen i sin hud. Många journalister, hudläkare, dermatologer, bloggare och vloggare sprider ordet vidare, att just denna behandling är nyckeln till att snabbt och effektivt kunna boosta sin hud hemma alldeles själv.

Skin Renewal vann i kategorin ‘Innovation of the Year’, under ”Swedish Beauty & Cosmetics Awards”!

Innovation i allas hjärtan

Baserat på ovan, borde det inte ha kommit som en överraskning när det, för några år sedan, började trilla in mail och samtal om att vår Skin Renewal behandling hade blivit nominerade till ett antal prestigefyllda Beauty Awards. Men, vi blev faktiskt ordentligt överraskade. Exalterade och stolta, men samtidigt förvånade, då vi helt plötsligt var med och konkurrerade tillsammans med några av de mest etablerade och välkända varumärkena i branschen.

Stolta vinnare - ”Innovation of the Year”

Vi är med andra ord otroligt tacksamma och stolta att fått vara nominerade till utnämningar så som ‘Beauty Accessory of the Year’ under ”The Danish Beauty Awards”, ‘Skin care of the Year’ och även till ”The Norwegian Cosmetic Award”.

Vårat stoltaste ögonblick var ändå när vår Skin Renewal vann i kategorin ‘Innovation of the Year’, under ”Swedish Beauty & Cosmetics Awards”! Så självklart vill vi med glädje och stolthet dela med oss av detta till er.

Med andra ord, även om vi inte gillar att favorisera våra produkter och behandlingar så kommer vår Skin Renewal behandling alltid ha en speciell plats i våra hjärtan – behandlingen som faktiskt är och dessutom får dig att se ut som en Superstar!