Sanne Alexandra X Swiss Clinic Sanne Alexandra X Swiss Clinic
Varukorg
Sanne Alexandra X Swiss Clinic

Publicerad:2018-11-08

Sanne Alexandra X Swiss Clinic

Möt ett av Sveriges hetaste namn just nu, Sanne Alexandra Josefson. Influencer, bloggare, tv-stjärna, mamma och designer - denna kvinna kan allt! Nu har vi teamet upp med henne för att skapa Detox & Glam mask Treatment, en kladd-fri, tvåstegs hemma-behandling som rengör och boostar huden med lyster och fukt.

“Jag älskar hudvård och Swiss Clinic har alltid varit min främsta expert inom hemmabehandlingar. Det har varit en dröm för mig att skapa mina egna skönhetsprodukter, så jag är bortom exalterad över detta samarbete.”

Sanne Alexandras fokus var att skapa något som hennes följare skulle vilja ha. Rengöring och Glow efterfrågades så vi använde det som utgångspunkt i utvecklingsprocessen. Sanne Alexandra och våra experter på Swiss Clinic har planerat och noggrant valt varenda liten detalj i maskerna och behandlingen. Allt från material, ingredienser, lukt, och färger, till design, paketering och namn har Sanne Alexandras touch.

190kr

Sanne Alexandras tips för hur du använder maskerna

Låt inget gå till spillo! :) För optimalt resultat, massera in resterna av serumet från förpackningen innan du lägger din make-up eller varför inte som en natt-mask. Ger huden både lyster och härlig fukt!

Detoxifying Sheet Mask

Svart Bamboo

Glowy Glam Sheet Mask

Lyocell

Köp här