Möt Maria - mamman som blev av med sina acneärr Möt Maria - mamman som blev av med sina acneärr
Varukorg
Möt Maria - mamman som blev av med sina acneärr

Publicerad:2019-09-02

Möt Maria - mamman som blev av med sina acneärr

Digital Beauty Advisor™

Gratis hudtest!

  • Snabbt och enkelt
  • Skräddarsydd rekommendation för din hudtyp
  • Utvecklat i samarbete med hudläkare

Har du bråttom? I denna artikel läser du om:

Maria är 31 år och har en son på 3,5 år. Under graviditeten fick Maria acne som resulterade i acneärr på hakan. Som nybliven mamma med både oro och sömnbrist i vardagen upplevde Maria sin hud både matt och stressad. Maria upptäckte hemmabehandlingen Face - Microneedling Home Treatment från Swiss Clinic och redan efter några månader var hennes hud pigg och fräsch igen och hennes acneärr hade försvunnit. Hon sammanfattar behandlingen som ”En hudbehandling som gör att din hy blir aktiv igen!”

Upptäck FACE du också. Här kan du läsa mer om den prisvinnande hudbehandlingen.
På Swiss Clinic så jobbar vi mycket med forskning och utveckling. I laboratorier testas våra behandlingar noggrant på olika sätt (men aldrig på djur!). Utöver dessa kliniska tester jobbar vi med att följa upp våra klienters resultat. För det är ju trots allt användarens behållning av en produkt eller behandling som är viktigast i längden.

Maria är 31 år gammal och jobbar som rekryteringsspecialist på en advokatbyrå I Stockholm. Hon bor i centrala stan med sin man Jonas och sonen Adrian som är 3 1/2. För ungefär två år sedan började hon använda Swiss Clinic produkter och behandlingar. Vi tog kontakt med henne för att höra hur hon upplevt FACE behandlingen och vilka resultat hon har uppnått.
”Face Treatment kom som en räddare i nöden och rådde bot på stressad mammahud, glåmigheten som kom med mycket stress och halvbra sömn.” säger Maria. Sen fortsätter hon ” Jag hade dessutom dragit på mig en del akne när jag var gravid och dessa lämnade några nästa lila ärr efter sig på käken.” Hon berättar att hon även använder Skin Care Range med PENTA teknologi. ”Ansiktsserien tycker jag håller igång hyn bra mellan rollerbehandlingarna och serumet (en produkt jag tidigare trott var totalt onödig) har gett en bra lyster. Produkterna passar min hudtyp bra: normal hy som blir känslig vid stress (det vill säga jämt, haha) och på vintern.”

Sen fortsätter Maria berätta om FACE; ” Jag gillade lystern som kom som ett direkt när jag började med behandlingen. Och, efter 2 månaders behandling med FACE (5 dagar åt gången, 5 dagar vila) så försvann mina ’arga’ acneärr!” 

”Numera kör jag behandlingen 1-2 gånger i veckan. Mest för att unna mig själv lite, istället för en mask eller peeling.  Jag gillar känslan efter behandlingen och det ger hyn en bra boost. Ansiktsserien använder jag morgon och kväll.” 
Sen tillägger Maria ”Jag pratar ofta om behandlingen med vänner som, precis som jag, haft problem med "tråkig" hy efter stress, barn, sömnbrist, vinter mm. Jag beskriver den som det är: mikronålar som tro det eller ej, inte gör ont. Jag försöker förklara hur det känns: huden aktiveras, cirkulationen ökar och jag märker att saker händer som ett resultat av behandlingen direkt. Till skillnad från om man lägger en ansiktsmask eller gör en peeling/scrub. De som känner mig och såg mina lila "gravidärr" har sett resultaten och shoppat loss på en egen roller direkt!” 

Och när vi ber henne summera behandlingen i en mening säger Maria:

”En hudbehandling som gör att din hy blir aktiv igen!”

Hudbehandlingen är enkel att utföra på egen hand i hemmet och resultaten är ett faktum.

Behandlingen utsågs 2015 till ”Årets innovation” på Swedish Beauty Awards. Beställ din behandling här!

Vill du också dela med dig av resultat du uppnått med en Swiss Clinic produkt eller hemmabehandling? Hör då av dig till vår kundtjänst!