Makeupartisten: Makeupartisten:
Varukorg
Makeupartisten: Ingen skönhetsprodukt jag testat någonsin har gett sådana här resultat!

Publicerad:2019-08-14

Makeupartisten: Ingen skönhetsprodukt jag testat någonsin har gett sådana här resultat!

Makeupartisten Erica Arebo avslöjar hemligheten bakom en perfekt bas och delar med sig av sina bästa skönhetsknep.

Hemmabehandling med salongsresultat? Ja tack! Gör som makeupartisten Erica Arebo och förebygg förtida hudåldrande, reducera synlighet av linjer, acneärr och hyperpigmenteringar med vår prisbelönta hemmabehandling Skin Renewal Treatment.

Erica Arebo är frilansande makeupartist och skönhetsinfluencer som syns flitigt i sociala medier (Instagram @ericaarebo) där hon delar med sig av sitt arbete i form av inspirationsbilder och skönhetsråd.

Ett av Ericas bästa hudvårdstips är att hon regelbundet använder Skin Renewal Treatment som hjälper till med allt från att reducera synlighet av linjer, rynkor och acneärr, till ojämn hudtextur och pigmentfläckar. Duon är dessutom en fenomenal anti-age-behandling, både för dig som vill jobba aktivt på ålderstecken men även till dig som vill börja jobba förebyggande.

Läs mer och beställ online här, just nu får du 300 kr rabatt (ord.pris 960 kr)! Ge din hud en extra boost och se resultat på bara några veckor.

"Det är en otrolig produkt som ger resultat snabbt. Efter bara någon vecka blev huden väldigt len och rödheten kring min näsa försvann. Senare märkte jag att mina rynkor i pannan också blivit mycket mindre.”

Skin Renewal kombinerar microneedling-metoden med ett aktivt serum som tillsammans ger en exceptionell effekt på huden.

  • Det första steget är Skin Roller. Nålhuvudet rullas över huden och stimulerar den naturliga läkningsprocessen, den påskyndar även hudens cellförnyelse och främjar hudens produktion av kollagen och elastin vilka håller vår hud elastisk och spänstig.
  • Steg två är Rejuvenating Serum, som tack vare mikrokanalerna skapade av skinrollern tränger mycket djupare ned i huden än om man applicerar på obehandlad hud. Serumet är helt parfymfritt, verkar anti-age och passar även en känslig hudtyp.

“Effekten har verkligen varit över förväntan. Eftersom jag är makeupartist och bloggar provar jag mycket olika skönhetsprodukter och krämer. Aldrig har något varit så effektivt som det här. Det är inte bara jag som ser skillnad utan även folk i min omgivning.”

Erica Arebo rekommenderar mer än ofta Skin Renewal Treatment till sina klienter. Ett av hennes vanligaste uppdrag är brudmakeup och hon märker stor skillnad hos de klienter som använt sig av behandlingen, hon förklarar att det är mycket lättare att skapa en perfekt finish på de som använt behandlingen då huden är både jämnare och slätare.

“Basen är det absolut viktigaste för att en makeup ska bli bra. Det underlättar att lägga den om man har en jämn och fin grund. Skin Renewal hjälper mig med det både på jobbet och som privatperson.”

Missa inte att du just nu får 300 kr i rabatt vid köp av Skin Renewal Treatment, prisbelönad hemmabehandling för alla hudtyper.