Makeupartisten: Makeupartisten:
Varukorg
Makeupartisten: En otrolig produkt som ger resultat snabbt!

Makeupartisten: En otrolig produkt som ger resultat snabbt!

Publicerad:2018-01-19

Text: Yan Yan

Prova hudbehandlingen du också. Läs mer och beställ online här, sen behandlar du på egen hand i hemmet.

Erica Arebo är makeupartist och skriver om de senaste trenderna inom kosmetik och hudvård. Hon syns även flitigt på Instagram (@ericaarebo) där hon delar med sig av sitt arbete i form av inspirationsbilder och skönhetsråd. Ett av Erica Arebos bästa tips är att använda hemmabehandlingen Face - Microneedling Home Treatment. Den hjälper till med allt från att reducera rynkor till att läka ut akne och förminska ärr. Dessutom är produkten en fenomenal antiage-behandling.

– Det är en otrolig produkt som ger resultat snabbt. Efter bara någon vecka blev huden väldigt len och rödheten kring min näsa försvann. Senare märkte jag att mina rynkor i pannan också blivit mycket mindre, säger Erica Arebo. 

Face - Microneedling Home Treatment är inspirerad av en behandling som tidigare bara utförts på kliniker. Nu har Swiss Clinic anpassat metoden för att den ska kunna utföras i hemmet, effektivt och säkert. 

Behandlingen är en kombination av två produkter. Det första steget är en microneedling-behandling med Skin Roller. Hudrollern skapar små mikrokanaler i huden som ger kroppen indikationer på att sätta igång en naturlig läkprocess. Något som främjar hudens egen produktion av proteinen kollagen och elastin. 

Steg nummer två är att använda Serum. Mikrokanalerna gör att huden effektivt kan absorbera de aktiva ingredienserna i serumet. Det verkar sedan på djupet och stödjer hudens egen läkprocess så att nya fina hudceller kan produceras. 

– Effekten har verkligen varit över förväntan. Eftersom jag är makeupartist och bloggar provar jag mycket olika skönhetsprodukter och krämer. Aldrig har något varit så effektivt som det här. Det är inte bara jag som ser skillnad utan även folk omkring mig. 

Erica Arebo rekommenderar ofta FACE till sina klienter. Många av hennes uppdrag går ut på att sminka brudar till deras bröllop. Det blir lättare att skapa en perfekt finish på de som använt behandlingen innan den stora dagen, förklarar hon.

- Basen är det absolut viktigaste för att en makeup ska bli bra. Det underlättar att lägga den om man har en jämn och fin grund. FACE hjälper mig med det både på jobbet och som privatperson. 

Vill du också prova Face - Microneedling Home Treatment och behandla din hud i hemmet? Här hittar du den prisvinnande behandlingen.