Möt vår kund Madeleine som provade mikronålsbehandling och blev av med sina utslag Möt vår kund Madeleine som provade mikronålsbehandling och blev av med sina utslag
Varukorg
Möt vår kund Madeleine som provade mikronålsbehandling och blev av med sina utslag

Publicerad:2018-08-31

Möt vår kund Madeleine som provade mikronålsbehandling och blev av med sina utslag

Har du bråttom? I denna artikel läser du om:

Madeleine är en skönhetsintresserad 23 årig student från Östersund och en trogen Swiss Clinic kund. År 2012 började hon att få problem med utslag på sina kinder som blev värre och värre. Tillslut fick hon en remiss till sjukhuset, men fick aldrig bukt med sina problem. En dag fick hon upp ögonen för Swiss Clinic på Youtube och blev direkt nyfiken på att prova mikronålsbehandling och beställde ett kit. Redan efter en månad såg hon fantastiska resultat! Hennes utslag har nästintill försvunnit helt, blossar inte upp längre och huden känns friskare och återfuktad. Hon berättar att förväntningarna på behandlingen var relativt låga, eftersom ingenting hon hade testat under 6 års tid fungerat tidigare. Resultatet är verkligen över förväntan och jag fortsätter behandla kontinuerligt, berättar Madeleine.

Upptäck Face - Microneedling Home Treatment du också. Här kan du läsa mer om den prisvinnande hudbehandlingen.

På Swiss Clinic jobbar vi mycket med forskning och utveckling. I laboratorier testas våra behandlingar noggrant på olika sätt (men aldrig på djur!). Utöver dessa kliniska tester jobbar vi med att följa upp våra klienters resultat. För det är ju trots allt användarens behållning av en produkt eller behandling som är viktigast i längden.

Madeleine är 23 år och studerar sociologi i Östersund. Hon är en riktig ”Beauty junkie” och är nästintill besatt av smink och hudvård. Hon försöker hela tiden lära sig mer och provar görna nya Beauty trender. Hon kom i kontakt med Swiss Clinic på Youtube, då hon fick se en video där man tipsade om mikronålsbehandling.

Sedan år 2012 har Madeleine haft problem med röda utslag på kinderna och dessa har bara blivit värre med åren. Hon har provat allt möjligt och fick nyligen till och med en remiss till en läkare, utan vidare framgång.

"Läkarna kunde inte säga exakt vad det var, men de trodde att det var på grund av att jag var så torr. De sa att jag skulle smörja mig, flera gånger om dagen, och se om det blev bättre. Det blev ingen större förbättring, så jag beställde mikronålsbehandlingen Face från Swiss Clinic och tänkte att det i alla fall inte kan bli värre än det redan är."

Nu har Madeleine endast behandlat i lite över en månad och resultaten är redan över förväntan. Hon behandlar 1 gång om dagen, på kvällen, i intervaller. Först behandlar jag 5 dagar i rad, sen får huden vila 5 dagar, och sen fortsätter jag behandla 5 dagar igen, berättar Madeleine. Hon tänker fortsätta behandla varannan vecka tills hennes hud är helt återställd.

Behandlingen var väldigt enkel, och det är numera en mysig kvällsrutin. Jag tycker att det är ganska skönt att använda den här skinrollern och jag är överraskad över vilka positiva resultat det har gett! Mina utslag på kinderna har blivit mycket mindre, mindre röda ochde blossar inte upp längre.

De positiva effekter som Madeleine har upplevt är först och främst att huden känns otroligt återfuktad. Hon förklarar att hon tror att det beror på att serumet är så pass återfuktande och tränger ner djupare i huden när hon har använt mikronålarna.

Mina kinder har varit som en öken förut, ingenting har hjälp, ingenting har velat sjunka in i huden, men nu är det som att dom tar in allt dom får.

Madeleine vill starkt rekommendera andra att testa mikronålsbehandling. Framförallt tror hon att detta kan gynna personer som är i behov av ansiktsbehandlingar men inte har råd eller tid att gå på salong.

"Det är härligt och mysigt med den där lilla stunden på kvällen när man bara fokuserar på att ta hand om huden, man behöver inte gå på salong för att få den lilla egentiden tänker jag!"

Hudbehandlingen är enkel att utföra på egen hand i hemmet och resultaten är ett faktum.

Nu kan du göra ett gratis hudtest hos Swiss Clinic för att få en skräddarsydd rekommendation här.

Vill du också dela med dig av resultat du uppnått med en Swiss Clinic produkt eller hemmabehandling? Hör då av dig till vår kundtjänst!