Lisa Anckarman: Jag fick längre fransar efter bara två veckor Lisa Anckarman: Jag fick längre fransar efter bara två veckor
Varukorg
Lisa Anckarman: Jag fick längre fransar efter bara två veckor

Publicerad:2018-01-01

Lisa Anckarman: Jag fick längre fransar efter bara två veckor

Att ha naturligt långa fransar är något många drömmer om, och nu finns ett sätt att hjälpa naturen på traven. Lisa Anckarman är en av alla som testat Eyelash Growth Serum från Swiss Clinic. Hon såg skillnad efter bara 10 dagar och rekommenderar nu fler att testa.– Det här är ett av mina absolut bästa skönhetstips, jag såg skillnad på bara två veckor.

Testa Eyelash Growth Serum

Med fransförlängning, mascara och ögonfransböjare kan man snabbt få fransarna att se längre ut, men effekten blir bara tillfällig.

För den som istället vill få naturligt långa och fylliga fransar – finns en annan lösning:

JUST NU: Testa Eyelash Growth Serum till specialpris med den unika rabattkoden – ange LISA20 i kassan och få 20% rabatt!

Lisa Anckarman är en av alla som testat serumet och hon är mer än nöjd med resultatet.

– Jag såg skillnad efter bara två veckor, och efter att ha använt serumet i 6 veckor har jag fått det här fantastiska resultatet, jag är jättenöjd, säger Lisa.

Efter att ha använt Eyelash Growth Serumi 6 veckor har mina fransar blivit dubbelt så långa, säger Lisa Anckarman.

Eyelash Growth Serum är ett av Sveriges mest sålda ögonfransserum och när man ser resultaten är det inte svårt att förstå varför.

Tack vare serumets unika formula får man naturligt långa fransar på bara tre till sex veckor. Och de flesta märker skillnad långt innan dess.

Så hur fungerar det?

Genom att kombinera aktiva ingredienser som Redensyl och Biosaccharides stimulerar man hårväxten och minskar samtidigt håravfall. Det här gör så att dina ögonfransar fortsätter att växa, när de i vanliga fall skulle ha ramlat av.

Studier som gjorts visar att ämnet Redensyl ger över 200% högre ögonfranstillväxt efter bara 10 dagar – jämfört med obehandlade ögonfransar.

Kolla även in klippet när Lisa tipsar om Eyelash Enhancer – serumet som gjort hennes ögonfransar ”brutalt långa”. Klicka på länken ovan för att testa ögonfransserumet.