Johanna Toftby om hemmabehandlingen: ?Jag såg resultat på bara ett par dagar!? Johanna Toftby om hemmabehandlingen: ?Jag såg resultat på bara ett par dagar!?
Varukorg
Johanna Toftby om hemmabehandlingen:

Publicerad:2019-09-01

Johanna Toftby om hemmabehandlingen:

Influencern och författaren Johanna Toftby (Instagram @johannatoftby) har sedan länge varit en hängiven användare av vår populära tandblekning Whitening System, ett enkelt, skonsamt och smidigt sätt att få fina tänder hemma.

“Ett perfekt sätt att hålla mina tänder vita, vid första behandlingen såg jag resultat på bara ett par dagar, så nöjd!”

Just nu: 30% rabatt när du köper Whitening System (rabatten dras i kassan)! Snabba resultat, enkelt, skonsamt och helt utan ilningar.

Att ha ett strålande vitt leende á la tandkrämsreklam är det nog få som skulle tacka nej till. Tandblekning på klinik är dock kostsamt och kan bli riktigt dyrt om man behöver behandla flera gånger. Med hemmablekningen Whitening System kan du får det där vita leendet du alltid velat ha, med samma effektfulla resultat som hos tandläkaren - men till en bråkdel av priset.

Johanna Toftby Whitening

“Så otroligt enkel behandling att göra hemma, och det gav inga ilningar alls efteråt.”

Whitening System är framtagen av tandläkare, den är skonsam för både tänder och tandkött, och trots den låga prislappen är det lika effektivt som att bleka tänderna på klinik. Johanna har tidigare blekt tänderna på klinik tycker att Whitening System är ett perfekt sätt att fräscha upp blekningen.

“Jag är nöjd med båda behandlingar, men Whitening System är verkligen ett jättebra sätt att bättra på blekningen hemma. Man ser resultat på bara ett par dagar, kan inte bli smidigare!”

Johanna Toftby bestämde sig för att testa produkten efter att ha fått den rekommenderad av flera vänner och bekanta:

“Jag hade hört så mycket gott om produkten och så har jag alltid varit mån om att ha fräscha tänder. Jag var nyfiken och dessutom skrattar jag mycket, haha! Jag älskar vita och vackra leenden.”

JUST NU: Köp hem vår populära tandblekning du också, just nu får du 30% rabatt (erbjudandet aktiveras automatiskt i kassan). Att få vita tänder har aldrig varit enklare!