Jennie Hammar: - Så fick jag bukt med mina hudproblem. Jennie Hammar: - Så fick jag bukt med mina hudproblem.
Varukorg
Jennie Hammar: Så fick jag bukt med mina hudproblem.

Publicerad:2017-11-03

Jennie Hammar: Så fick jag bukt med mina hudproblem.

Det finns ett enormt intresse kring just Microneedling här i LA. Det är en väl vedertagen behandling som många testat eller gör rutinmässigt med jämna mellanrum.

Digital Beauty Advisor™

Gratis hudtest!

  • Snabbt och enkelt
  • Skräddarsydd rekommendation för din hudtyp
  • Utvecklat i samarbete med hudläkare

Som tonåring hade jag återkommande problem med min hud som t.e.x Rosacea. Det tog många år innan jag plötsligt som vuxen fick tillbaka problemen. Och för att få bukt med de blossande utslagen provade jag alla möjliga behandlingar.

Innan jag skulle prova just microneedling-behandling var jag lite orolig att det skulle göra ont, men det var verkligen en mild smärta. Pannan var i så fall känsligast. Jag tyckte direkt att det var en helt otrolig behandling eftersom den är naturlig och ger så tydliga resultat. Det kan möjligtvis låta skrämmande, att man ”skadar” huden, om än lätt. Men att huden på egen hand läker, förnyar sig och gasar igång collagen-produktionen är ju fantastiskt!

Jag har även provat att göra en laser, ”Clear + brilliant”, som egentligen fungerar på liknande sätt som microneedling. Man skapar massor av små hål i huden som hjälper med alla möjliga hudbesvär – jag provade den på grund av hyperpigmentering. Den var också väldigt bra, tyckte jag.

FACE blev en återkommande favorit i min skönhetsrutin

Här kan du läsa mer om mikronålsbehandling som du använder själv i hemmet, Face - Microneedling Home Treatment

 
När huden reparerar sig själv lägger sig mina utslag, visade det sig. Jag vågar inte säga att jag rekommenderar det till alla med Roscea men för mig har det faktiskt hjälpt. Framförallt hjälper det för hyperpigmentering och fina linjer, vilket är två andra saker jag ständigt kämpar mot.

Efter hela behandlingsperioden tyckte jag initialt att min hud var lite sträv, men det är också del av förnyelsen av huden. Ett par dagar efter att jag slutat använda rollern hade jag en otrolig lyster, och färre fina linjer.

Det som är så bra med FACE är att man kan arbeta kontinuerligt med dessa besvär, utan att behöva lägga tid och stora pengar på att gå till en hudterapeut. Jag använder rollern och serumet var eller varannan dag, närhelst jag känner ett behov. Det tycker jag är fantastiskt!

Min skönhetsrutin är superenkel och funkar perfekt för mig

Jag tvättar mig morgon och kväll, använder serum och ansiktskräm. Och sen försöker jag göra ansiktsmasker ett par gånger i veckan. Återfuktande och renande sådana. Med jämna mellanrum behandlar jag med FACE - den är enkel, snabb, naturlig och ger tydliga resultat. Varje kväll tar det ungefär två – tre minuter att rolla hela ansiktet och halsen. Sen på med serum. Superenkelt och effektivt!

Happy rolling!