Jennie Hammar: Jennie Hammar:
Varukorg
Jennie Hammar: Man gör vad man kan för att balansera livet.

Publicerad:2017-12-05

Jennie Hammar: Man gör vad man kan för att balansera livet.

Det är inte lätt att vara hälsosam på den här sidan året. Kyla och mörker – och julstress! – tar ut sin rätt. Och det slinker ner en hel del annat än avokado och kikärtor.

Under en lunch i förra veckan satt jag och mina väninnor och pratade om hur vi ska vara hälsosamma framöver medan vi optimistiskt beställde in ”gurkmeja-latte” som om de skulle väga upp för all förestående glögg och skinka. De smakade som förväntat och snart vevades det in vanligt kaffe.

Men man gör ju vad man kan för att balansera livet. Jag försöker träna i alla fall tre gånger i veckan. Varva gymmet med promenader i bergen. Jag är ett stort hälso-fan och testar gärna de senaste mattrenderna. En av dem är ”imperfect produce”, som man kan prenumerera på här i Los Angeles för hyfsad peng. Varje fredag morgon står en låda med frukt och grönsaker i lustiga former och färger – som annars KASTAS! – utanför dörren. Gott, enkelt och bra! Jag gillar också grönsaksjuicer och sveper ofta en gurkmejashot på väg från gymmet. Alla lättillgängliga vitaminer jag kan få tag på, utan att för den delen äta kosttillskott.

Sömn är något jag sällan får nog av som arbetande småbarnsmamma, men som antagligen är det absolut bästa skönhetstipset. Tillsammans med vatten. Allt detta prat om vatten som jag aldrig tidigare förstått i mitt liv har blivit tydligt nu. Att återfukta från insidan är minst lika viktigt som en bra kräm på utsidan!

Sedan är rätt och bra produkter ovärderligt. En bra rutin både morgon och kväll, med ansiktstvätt, serum och kräm. Under den här tiden på året passar jag på att arbeta bort solfläckar, eller hyperpigmentering. Delvis genom microneedling, men också med retinol. Swiss Clinics rikliga nattkräm innehåller aktiva ingredienser för en dränerande effekt och är fantastisk. Plus att den är väldigt återfuktande, vilket vinterns torra, kalla vindar kräver. Jag är också väldigt förtjust i deras Face Serum, med hyaluronsyror och peptider. Dessa två är en ypperlig kombo!

Här hittar du vår Night Cream

Här hittar du vårt Face Serum