Insidertips från Pascal - Vitare tänder snabbt och enkelt. Insidertips från Pascal - Vitare tänder snabbt och enkelt.
Varukorg
Insidertips från Pascal - Vitare tänder snabbt och enkelt.

Publicerad:2019-03-05

Insidertips från Pascal - Vitare tänder snabbt och enkelt.

Möt Pascal - den trogne medarbetaren som jobbat med oss sedan begynnelsen. Logistikansvarig på Swiss Clinic med bakgrund inom både professionell ishockey och bakom baren på Café Opera. Pascals intresse för hälsa och skönhet har alltid funnits, även om den växt sig starkare under åren på Swiss Clinic. Och givetvis testar han alltid produkterna i sitt hem i Stockholm. Senast i skaran är nya uppgraderade Whitening System.

“Jag utför regelbundet många av våra hemmabehandlingar hemma tillsammans med min sambo. Face Serum, Dagkräm och Nattkräm använder jag dagligen samtidigt som jag varvar med ett par Sheet Masks i månaden och två-tre Skin Revival behandlingar per år. Men den behandlingen som utan tvekan varit roligast att utföra är tandblekningen, eftersom resultaten kommer snabbt och är så tydliga att se.” säger Pascal.

Och just resultat fick Pascal väldigt snabbt och tydligt redan efter någon vecka.


Bleka tänderna hemma eller hos tandläkaren?

En fråga vi alltid stöter på här på Swiss Clinic. Det är givetvis en fråga om smaksak men också plånbok. Åsikterna varierar beroende på hur duktig tandläkare man besökt eller vilken hemmabehandling man har provat. Metoden är i princip densamma.

“Jag har faktiskt köpt tandblekning hos tandläkare en gång innan jag började arbeta här. Men det visade sig att jag bara skulle forma en tandskena hos honom, sen fick jag gel för att fortsätta behandlingen hemma. Och behandlingen gjorde ont, det ilade konstant. När behandlingen väl var klar hade jag dock fint resultat, så där fanns ingen skillnad mot Whitening System, förutom kostnaden förstås, tror jag betalade runt 2000kr. Så även om min åsikt är högst subjektiv eftersom jag jobbar här så kan jag med gott samvete säga att jag utan tvekan föredrar vår hemmabehandling. Har aldrig fått ont, resultatet är detsamma och det är mycket billigare.” fortsätter Pascal

Whitening System är en tandblekning för hemmabruk som är speciellt utvecklad tillsammans med tandläkare. Behandlingen är enkel att utföra och är skonsam mot emailj och tandkött. 

Läs mer om Whitening System här.


Stylenest

Finally! Home Teeth Whitening you can trust.