Ingrid, 27: Ingrid, 27:
Varukorg
Ingrid, 27: In a relationship with Swiss Clinic

Publicerad:2018-02-12

Ingrid, 27: In a relationship with Swiss Clinic

När en trogen kund helt utan förfrågan uttrycker sin kärlek för våra behandlingar i sociala medier blir vi överlyckliga. Vi kände oss tvungna att ta kontakt med Ingrid och det gick så långt att vi inledde ett samarbete. Några av er kanske känner igen henne från bilder och filmer vi publicerat? Här lär du känna Ingrid lite mer; hon avslöjar sin hudvårdsrutin och sin relation till Swiss Clinic.

Jag heter Ingrid Andersson, är 27 år gammal och jobbar som stylist på H&M. Jag bor i Stockholm sedan 6 år tillbaka och är ursprungligen från Göteborg.

Jag lever och arbetar i en väldigt hektisk och påfrestande miljö för både kropp, sinne och framförallt för min hud. Då detta är ett aktivt val så är det väldigt viktigt för mig att jag tar hand om mig själv extra mycket i just dessa områden. Jag tränar regelbundet, arbetar dagligen på att behålla ett mentalt lugn och ett harmoniskt sinne och sedan en tid tillbaka så är jag en flitig användare av hudvårdsprodukter från Swiss Clinic. 

Jag har, så länge jag kan minnas, haft väldigt känslig och inte helt okomplicerad hy - precis som många andra. Inte torr, men inte fet - ibland jättetorr och ibland väldigt fet. Plitor och blemmor är även något jag kan ha problem med under stress och menstruation. 

Nu har jag använt mig utav Swiss Clinics produkter i ca 3 månader och skillnaden på hur min hy ser ut och beter sig är otrolig. Min hy har nu en naturlig lyster och spänst och jag har mycket bättre kontroll på otrevliga hudutslag. 

Hur mina dagliga rutiner ser ut? Varje morgon, efter att ha rengjort mitt ansikte noggrant med Micellar Cleansing Gel, applicerar jag Face Serum, Day Cream och Eye Cream. Kvällsrutinen ser precis likadan ut, men såklart byter jag då ut min Day Cream till Night Cream

Är även helt besatt utav Face Microneedling Home Treatment som reducerar fina linjer och ärr, och Face Dry Mask - för vem älskar inte att skämma bort sig själv med en återfuktande ansiktsmask då och då? En vintertorr hys bästa vän om ni frågar mig.

Dessa produkter använder jag utefter behov. Skin Renewal brukar jag använda var annan/var tredje månad - 5-7 dagar rollning följt av 5 dagar vila innan jag återupptar behandlingen en gång till. 

Face Dry Mask får jag aldrig nog av, men jag försöker att hålla mig till 1-2 gånger per vecka.

Jag får ofta frågor av mina vänner och bekanta om det är smärtsamt eller obehagligt att använda dermarollern och med handen på hjärtat, så är mitt svar nej. 

Vi är alla olika när det kommer till vad vi upplever smärtsamt eller obehagligt, och är man extra känslig eller bara vill vara försiktig så skulle jag rekommendera att börja med den kortare nållängden (0,2 mm) och när huden har vant sig vid både känslan och behandlingen så kan man byta till 0,5 mm, om man har behov av en djupare behandling.

Jag skulle kunna gå så långt som att säga att jag är ”in a relationship with Swiss Clinic” och vi är väldigt lyckliga tillsammans!