Funderar du på vad du ska ge dina nära och kära till jul? Vi har redan tänkt på det! Funderar du på vad du ska ge dina nära och kära till jul? Vi har redan tänkt på det!
Varukorg
Funderar du på vad du ska ge dina nära och kära till jul? Vi har redan tänkt på det!

Publicerad:2018-11-22

Funderar du på vad du ska ge dina nära och kära till jul? Vi har redan tänkt på det!

Black Friday ​​handlar inte bara om att fylla på sina egna förråd så ta tillfället i akt att handla till dina nära och kära, särskilt eftersom julen närmar sig med stormsteg.

Att visa sin kärlek och uppskattning för människorna runtomkring oss genom julklappar är inte lika lätt som det låter och varje år känner man samma stress. Men vi har löst problemet och listat våra härligaste produkter som kommer att få deras ögon att tåras och deras hy att glöda hela julen!

För henne

Mamma, svärmor, syster eller kusin? Spelar ingen roll. Om hon gillar att göra sig vacker kommer hon att älska dessa produkter.

Skin Reactive Treatment: Denna behandling visar verkligen hur mycket du älskar en person. Kombinationen av härlig lyster med återfuktning på djupet och anti-aging-ingredienser ger en verklig njutning och microneedling-behandlingen är inte bara effektiv utan även den enda i sitt slag!

Self-Tan Pads: Talar om lyster och återfuktning! Våra bästsäljande self-tan pads ger en solbränd look på ett ögonblick! Ingen lukt, inget kladd, inga fläckar på kläderna och bäst av allt, en naturlig och långvarig solbränna. Och vem vill inte ha det till jul? Räck upp handen!

Dry Masks: Vi har sparat det bästa till sist. Vår innovativa, patenterade ansiktsmask med 87% aktiva ingredienser gör din vanliga ansiktsbehandling till en spaupplevelse, helt utan kladd. Och ja, den återfuktar huden och ger en lyster som verkligen syns med fokus på utjämning av fina linjer och rynkor.

En mask – som kan användas tre gånger. Bäst av allt? Den finns för både ansikte och händer!

För honom

Ja, det här är den svåra delen. Ibland behöver du faktiskt lägga en skönhetsprodukt i deras händer och berätta för dem hur de ska använda den. Vi vet ju faktiskt alla att män också behöver ta hand om sin hud. Vi har listat lättapplicerade produkter som de faktiskt behöver, även om de inte vet om det ännu.

Eye cream: Ögonområdet är ömtåligt och det behöver lite extra kärlek. Särskilt under de kallare månaderna! Och vi är säkra på att när han börjar känna hur huden återfuktas blir det svårt att sluta. Snart nog blir hyaluronsyror en del av hans ordförråd!

Whitening Treatment: Vem vill inte ha vitare tänder? Effektiv tandblekningsbehandling, utvecklad i samråd med tandläkare, är skonsamt mot tandkött och emalj och ger upp till två års varaktigt resultat! När snön väl faller kommer tänderna att matcha den.

Hair Growth Serum: Denna fantastiska produkt ökar hårväxten och ger ett tjockare och hälsosammare hår. Fungerar både i hårbotten och för skägget. Och resultatet kommer att få dig att sno åt dig det och använda det själv!