Få en äkta solbränna med ett enkelt tillägg i din hudvårdsrutin Få en äkta solbränna med ett enkelt tillägg i din hudvårdsrutin
Varukorg
Få en äkta solbränna med ett enkelt tillägg i din hudvårdsrutin

Publicerad:2030-01-01

Få en äkta solbränna med ett enkelt tillägg i din hudvårdsrutin

En gyllenbrun hud ser vacker ut och ger ditt utseende ett lyft. Huden upplevs även friskare med lite färg efter vintern och kläderna ser bättre ut mot en solkysst hud. Men är det värt att pressa i solen (eller solariet) med farliga UV-strålar? Nej tycker vi är svaret på den frågan. Långvarig exponering av direkt solljus torkar inte bara ut och skadar din hud, det är farligt.

Lyckligtvis kan man med dagens teknik få en gyllenbrun färg utan solens farliga strålar och till och med enkelt lägga till det i sin dagliga hudvårdsrutin!

Lägg till Self-Tanning Treatment i din dagliga hudvårdsrutin och få den perfekta solbrännan utan solens farliga risker – nu till paketpris för 490kr (ord pris 600kr)

Många relaterar Swiss Clinic till microneedling och skin roller. Det många inte vet är att Swiss Clinic utvecklar sina produkter i Schweiz för att kunna erbjuda hemmabehandlingar med hög kvalitet och ny teknologi. Swiss Clinics kärnvärde är att göra skillnad. Idén om att utveckla en produkt som skapar en riktig solbränna, utan att behöva utsätta sig för farliga UV-strålar ledde till Self-Tanning Treatment. En tvåstegsbehandling som ger synliga resultat redan inom 24 timmar genom att naturligt stimulera ditt pigment i huden, utan kladd och den obehagliga doften som vanlig brun-utan-sol ofta för med sig.

Self-Tanning Treatment – behandlingen består av två produkter: Self-Tan Drops som är en naturlig del av morgonrutinen och Hydrating Self-Tan Pads som används på kvällen. Låt oss presentera dessa två favoriter närmare.

Self-Tan Drops

En innovativ olja som med endast 3-5 droppar ger effekt direkt. Den kan appliceras direkt på huden eller blandas i din dagkräm eller solskyddskräm. Oljan, som stimulerar ditt pigment, ger en jämn och naturlig färg som sitter kvar. Nyansen av solbrännan kan du reglera med antalet droppar, desto fler droppar, desto mörkare solbränna.

Utöver att den ger dig en snygg solbränna, så innehåller den även många vårdande ämnen som till exempel Vitamin E och Fucogel. För maximal och förlängd effekt så blandas Self-Tan Drops med hyaluronsyra, som bland annat finns i vår Day Cream. Värt att nämna är att produkter ger en jämn och naturlig färg och doftar ljuvligt.

Hydrating Self-Tan Pads

Ger en perfekt solbränna med glow samtidigt som den skyddar och återfuktar huden medan du sover. Hur är det möjligt tänker många? Med en inbäddad innovativ formula, med bland annat Cactus Flower Exctract, Kukui Seed Oil och DHA, lugnas och återfuktas huden samtidigt som din solbränna förlängs. Den är dessutom fri från parabener och alkohol, och passar alla hudtyper. Förutom det och viktigast av allt, den är ”Pillow proof” – så ingen risk för fläckar på kläder eller kudde!

Brun-utan-sol-behandlingen lanserades i början av april men har redan blivit ett fenomen på sociala medier. Under #MadeInTheShade hyllar tusentals personer behandlingen runt om i Europa.

Vill du också ha en jämn och naturlig solbränna? Passa på att köpa Self-Tanning Treatment idag för endast 490kr (ord pris 600kr)

How to video