De 3 största skillnaderna mellan ?Swiss Clinic - Skin Roller? och många andra rollers du kan köpa online. De 3 största skillnaderna mellan ?Swiss Clinic - Skin Roller? och många andra rollers du kan köpa online.
Varukorg
De 3 största skillnaderna mellan ?Swiss Clinic - Skin Roller? och många andra rollers du kan köpa online.

Publicerad:2030-01-01

De 3 största skillnaderna mellan ?Swiss Clinic - Skin Roller? och många andra rollers du kan köpa online.

1. Säkerheten

Säkerheten i ett hemmaverktyg som ska användas på huden är det absolut viktigaste argumentet för att du ska använda en produkt från Swiss Clinic. Vi tillverkar våra rollers i fabriker med högsta tänkbara standard. Montering sker för hand medan fem datorstyrda mätmaskiner och ett laserscanningssystem säkerställer att första provinspektion och verifiering uppfyller högsta standard. Våra leverantörer kontrolleras kontinuerligt och innehar ISO:9001

2. Nållängden (under 0,5 mm)

Det är viktigt att du som kund som ska använda en roller i hemmet inte använder nålar som är längre än 0,5mm. Nållängder över 0,5mm tillhör behandlingar som skall utföras av en utbildad hudterapeut då nålarna penetrerar djupare än epidermis (yttre hudlagret).  

*Många leverantörer hävdar att antalet nålar spelar en stor roll också, det är inte sant. Antalet nålar är en estetisk och ergonomisk parameter. Ju mer du rullar desto fler mikrokanaler skapar du, och med fler nålar behöver du således bara rulla mindre för att åstadkomma samma resultat.

3. Materialet (äkta silver)

Swiss Clinic stoltserar med att ha marknadens enda nålar tillverkade i en två-stegslegering. Basen av nålen formas och stöps i stainless steel medan det yttre lagret pläteras i sterling silver. Anledningen till detta är silver är mjukare och därmed lättare att forma till den skepnad man önskar att nålarna skall ha. Samt att de minskar risken för allergiska reaktioner.

Observera att hemligheten i våra behandlingar är kombinationen av nålarna och serumen som man applicerar efteråt. De är noga utvalda och doserade (tänk på att serum når ner i huden 300% mer än vanliga serum efter en nålbehandling) för att på bästa sätt angripa ett hudbekymmer.

Swiss Clinic är ett svenskt, prisbelönt skönhetsföretag med säte i Stockholm. Medlemmar i KoHF, branschföreningen för Kosmetik- och hygienföretagen.