Därför är Dry Masking den senaste trenden Därför är Dry Masking den senaste trenden
Varukorg
Därför är Dry Masking den senaste trenden

Publicerad:2018-10-25

Därför är Dry Masking den senaste trenden

Låt oss introducera den revolutionerande torra sheet-masken. Ja - du läste korrekt, en torr sheet mask! Normalt sett består sheet masks av 85% vatten där bara fem till sju procent av de aktiva ingredienserna har möjlighet att tränga längre in i huden. Vår torra mask, i jämförelse med de traditionella, ser till att alla de 87% aktiva ingredienserna har möjlighet att tas upp. Detta tack vare att de är inbäddade i textil, vilket i sin tur leder till att de aktiveras vid kontakt med huden. Materialet börjar då omgående frigöra och överföra de aktiva ingredienserna till huden, och vektorerna penetrerar successivt hudens alla lager.

Masken innehåller vitaminer och näringsgivande oljor som är utvecklade för att släta ut rynkor, föryngra huden och se till att den håller sig mjuk och återfuktad, allt för ett härligt glow! Den fortsätter dessutom att verka i upp till åtta timmar efter användning, och du behöver inte skölja huden efter användning!

Detta är den ultimata masken att multi-taska med! Den möjliggör inte bara rörlighet under användningen tack vare att den är kladdfri utan jobbar ännu bättre när när du gör det! Vid beröring och rörelse aktiveras ingredienserna. Koka kaffe på morgonen, kolla mejlen, fixa dig inför en utekväll eller luta dig tillbaka i en flygplansstol. Oavsett när du använder masken kommer den ge dig otroligt lyster!

Hand och Face Dry Mask (varje mask kan användas upp till 3 gånger!!)

1. Veckla ut masken och applicera den rosa sidan på rengjord hud

2. Trä masken runt öronen alt. tummen

3. Låt masken sitta på i ca 15 minuter, under tiden som du masserar den för att aktivera de aktiva ingredienserna

4. Dra försiktigt av masken - skölj inte ansiktet

5. Vik ihop masken med de aktiva ingredienserna inåt och lägg tillbaka i förpackningen och förslut den noga

Kladdfri - Enkel att använda - Ger otroligt lyster

Köp din här:

Hand Dry Mask

Face Dry Mask