5 utmärkta produkter för att hålla huden återfuktad i sommar 5 utmärkta produkter för att hålla huden återfuktad i sommar
Varukorg
5 utmärkta produkter för att hålla huden återfuktad i sommar

Publicerad:2030-01-01

5 utmärkta produkter för att hålla huden återfuktad i sommar

Lyckligtvis är vintern den årstiden som normalt sett torkar ut huden mest. Men underskatta inte sommaren vars egenskaper och aktiviteter kan ha uttorkande effekter. Nedan några exempel.
  • Värmen gör att kroppen förlorar vätska.
  • Klor i poolen rensar bort hudens skyddande talg.
  • Luftkonditionering kan verka svalkande men gör också luften, och därmed huden, torrare.
  • Direkt solljus har både en skadlig och uttorkande effekt på huden.

Här är våra 5 bästa produkter som bidrar till en återfuktad hud.

Face Dry Mask

En helt vätskefri sheet mask som till 87% består av aktiva ingredienser. Eftersom vätska också kan ha en uttorkande effekt har vi utvecklad denna teknologi som dessutom verkar i åtta timmar efter behandlingen. Använd den i 15 minuter på eftermiddagen efter en dag i solen. Läs mer.

Hydrating Self-Tan Pads

Vill du undvika direkt solljus, men ändå få en solbränna som ser ut som att du solat hela dagen? Applicera en Pad på ansiktet och dekolletage strax innan du ska sova. Denna håller huden återfuktad under natten. Och du kan vara lugn, den varken fläckar ner lakan eller luktar illa. Läs mer.

Face - Microneedling Home Treatment

Även om vi inte rekommenderar att gå ut i direkt solljus i samband med att du nyligen genomfört en microneedling-behandling, så vill man heller inte gå en hel sommar utan att behandla huden. Serumet i Skin Revival har, utöver en hudföryngrande effekt, även en återfuktande effekt. Behandla på kvällen så är det inga problem att gå ut i solen dagen efter. Eller passa på att behandla under mulna regniga dagar. Läs mer.

Night Cream

Bästa sättet att vila huden över natten. Med 8 olika typer av hyaluronsyra återställer och förtätar Night Cream vävnaderna, vilket ger en slät och fin hudton. Den innehåller också aktiva ämnen för en dränerande effekt. Läs mer.

Micellar Cleansing Gel

Avlägsnar smuts och rester av make-up på ett återfuktande och skyddande sätt. Detta utan att behöva använda vatten som har en uttorkande effekt. Om du vet att du kommer tvätta ansiktet ofta är denna produkt ett måste för en återfuktad hud. Läs mer.