3 tips inför nyår du inte vill glömma 3 tips inför nyår du inte vill glömma
Varukorg
3 tips inför nyår du inte vill glömma

Publicerad:2030-01-01

3 tips inför nyår du inte vill glömma

Det nya året är på ingång!
Nytt år, nya möjligheter, nya löften som ska brytas!

Låt oss säga hejdå till 2018 med maxad glow.

1. Gör dig redo i tid

Det värsta som finns är att känna att man inte hunnit med vad man velat. Börja göra dig iordning i god tid i år! Se över dina hudvårdsrutiner gärna veckan innan nyår så att du hinner tillföra fukt och lyster dagen till ära. 

2. Solkysst är aldrig fel

Trotsa årstiden och se solkysst ut på alla bilder som ska föreviga årets sista natt. Våra Hydrating Self-Tan Pads ger dig en fräsch look, samtidigt som de återfuktar och lugnar huden med massvis av fukt. Även dessa kan vara bra att börja använda i god tid, helst några dagar innan festdagen. (Pro-tip: Rengör huden innan applicering med Micellar Cleansing Gel)

3. Glow away

Det är nyårsafton - unna dig! Varför inte köra en ansiktsmask som fokuserar på att ge dig ett fantastiskt glow hela kvällen. Vår Detox and Glam Treatment är precis vad du behöver för att åstadkomma magiskt glow. För att citera Sanne “På bara 15 minuter har jag magisk lyster och är redo för röda mattan.” Och vet du vad det bästa är? Dagen efter, när du lär behöva det som mest efter nattens bravader, har du en Detoxifying Sheet Mask till din räddning.

Vi hoppas givetvis att ni får ett roligt och meningsfullt nyår!

Happy New Year

Swiss Clinic