Trodde aldrig att resultatet skulle matcha mina höga förväntningar - men det gjorde det verkligen Trodde aldrig att resultatet skulle matcha mina höga förväntningar - men det gjorde det verkligen
Varukorg
Trodde aldrig att resultatet skulle matcha mina höga förväntningar - men det gjorde det verkligen

Publicerad:2019-03-07

Trodde aldrig att resultatet skulle matcha mina höga förväntningar - men det gjorde det verkligen

Marika Axén 38 år driver den populära bloggen Inredningsfrun där hon bland annat ger inrednings- och livsstilstips. Utöver bloggen arbetar Marika dessutom som lärare och har tre barn, så hennes liv är minst sagt hektiskt. Detta gör att hon inte alltid prioriterar sig själv och sitt välmående. ”Många år av obefintlig skötsel av min hy har gjort den påsig och helt utan lyster” berättar Marika och fortsätter: ”Microneedling för hemmabruk är en skänk från ovan till alla som inte har tid eller råd att springa på ansiktsbehandlingar, men som ändå vill ta hand om sin hy!”

Digital Beauty Advisor™

Gratis hudtest!

  • Snabbt och enkelt
  • Skräddarsydd rekommendation för din hudtyp
  • Utvecklat i samarbete med hudläkare

 

Misstaget många av oss gör är att inte ta hand om vår hud tillräckligt, och speciellt under stressiga perioder när huden egentligen behöver det som mest. Marika erkänner att hon är en av dessa personer: ”Efter många år av obefintlig skötsel av hyn och utan solskyddsfaktor har gjort min hy påsig och helt utan lyster. De fina linjerna runt ögon och panna har också blivit mycket mer påtagliga efter 35 år och tredje barnet.” 

Marika har nu bestämt sig att hon vill göra något åt det: ”Jag önskar att få tillbaka lystern och "glowet" samt skapa mer elasticitet för en mjukare känsla i ansiktet.”

Hon har tidigare testat microneedling och varit mycket nöjd och hade därför höga förväntningar på Face - Microneedling Home Treatment. ”Jag trodde aldrig att resultatet skulle matcha mina höga förväntningar - men det gjorde det verkligen!” säger Marika.

Marika använde Face i fem dagar och lät sedan huden vila i lika många dagar, denna rutin fortsatte hon med i 3 veckor. Behandlingen blev hennes egen ”Me-time” efter att barnen gått och lagt sig: ”Då känns det lyxigt att få ta hand om hyn och sig själv en stund - välbehövligt!” 

Face - Microneedling Home Treatment är en mikronålsbehandling kombinerad med ett serum som innehåller hyaluronsyra. En av de mest populära behandlingar på klinik idag. Face är framtagen för att vara enkel att använda på egen hand, i hemmet, när det passar dig. Enkelt, effektivt och prisvärt.

”Jag fullständigt älskar att jag känner blodcirkulationen i ansiktet komma igång direkt när jag börjar behandla. Jag gillar när man liksom "känner" att skin rollern gör sitt jobb och gör skillnad. Känslan efteråt när jag plockar fram serumet och smörjer in ansiktet är något jag kan gå och längta efter en hel dag.” säger Marika.

Avslutningsvis vill Marika ge sin rekommendation. ”Alla med trött och oren hy som börjar kännas lite hängig och som tappat sin lyster skulle jag definitivt tipsa om produkterna. Jag skulle rekommendera alla som vill få en uppfräschning, renare och mer elastisk hy att ge sig själv ett Skin Revival-kit. Tänk så härligt att kunna skapa känslan av spa-behandling där man trivs bästa och spenderar största delen av sin tid - hemma!”  

Upplev resultatet själv – klicka hem den populära hemmabehandlingen idag!