Här är skönhetstrenderna alla snackar om i L.A just nu Här är skönhetstrenderna alla snackar om i L.A just nu
Varukorg
 Här är skönhetstrenderna alla snackar om i L.A just nu

Publicerad:2017-10-18

Här är skönhetstrenderna alla snackar om i L.A just nu

I Los Angeles lanseras hälso-, tränings- och skönhetstrender på löpande band.

Los Angeles är känt som meckat för underhållning och film, men har det senaste decenniet blivit lika synonymt med hälsa och skönhet. Det ena föder naturligtvis det andra. Och alla har sina mirakelmedel som de tror på.

Här nedan följer ett sammandrag av det senaste: En av de trendande ingredienserna i skönhetsprodukter just nu är rosor. Det är en dyrbar ingrediens som är full av vitaminer och fettsyror som återfuktar och reducerar rynkor.

Ansiktsmasker i tyg är väldigt populära och en perfekt skönhetsbehandling att göra hemma. En ”quick fix” inför röda mattor och annat för den stressade Hollywoodstjärnan vars porer blir synade på varenda bild.

En annan snackis är ett lip gloss med texten ”Fuck Trump”, som samlade ihop närmre 400 000 kronor för offren i Charlottesville. Ord som alla vill ha på sina läppar.

Det är sedan länge känt att skönhet kommer från insidan, och för ett par år sedan lanserades ”juicing” som en trend. Grönsaksjuicer som skulle vara bra för både insidan och utsidan. Salma Hayek har tagit denna trend ett steg längre och lanserade nyligen en serie smoothies som man inte bara dricker, utan också använder som ansiktsmask.