Skin Roller Skin Roller
Varukorg

Skin Roller

Vilken längd på Skin Rollern ska jag ha?

För att hitta den längd som passar just dig rekommenderar vi att du tittar i vår längdguide. Den förklarar vad de olika längderna på Skin Roller är bra för samt hur du använder och tar hand om din Skin Roller. Du hittar den här.

Fungerar Skin Rollern på alla?

Ja! Skin Rollern ger samma effekt och resultat oberoende på kön, pigment eller ålder.
Våra behandlingar ska endast utföras på personer över 18 år.

Nålarna innehåller 8,23% nickel och 0,23% titan (endast miljöskyddat material innehåller -8% Ni (nickel)). Om en nål innehåller lägre än detta blir inte nålen bra nog. Förutsatt att man steriliserar nålen efter varje användning så det ska inte att orsaka allergi, men har man stark nickelallergi kan man få utslag. Nålarna är täckta med silver, vilket betyder att användaren inte kommer i direkt kontakt med nickel.

Oavsett önskar vi att avråda dig från att använda denna om också du är osäker.

Kan jag behandla med Skin Rollern under graviditeten?

Under graviditeten finns det dock en liten risk att det uppstår pigmenteringar. Ansträngingen av huden och den höga hormonnivån kan orsaka förändringar i pigmentet. Därför rekommenderar vi inte att man använder rollern när man är gravid. Det går bra att endast applicera serumet, om man så önskar.

Hur ofta skall jag använda Skin Rollern?

Det finns inget rätt svar på hur ofta du ska behandla din hud med din Skin Roller, men det är viktigt att inte använda din roller för ofta då huden måste vila för att kunna läka. Vi rekommenderar därför att du skall använda din roller 5 dagar i sträck för att sedan vila lika många dagar. Behandlingsprocessen återupptas sedan i 12 veckor, därefter utvärderas resultatet.

Behandlingen ska utföras på kvällstid innan läggdags, så att huden kan återhämta sig i lugn och ro över natten.

Är Skin Rollern en äkta dermaroller?

Det är vanligt att dessa hudrollers kallas för "dermaroller" (”Derma” är latin och betyder hud). Vi kallar inte vår roller för "dermaroller" – den är ett unikt, eget varumärke som heter Skin Roller och är CE certifierad.

Hur länge håller en Skin Roller?

Skin Rollern håller tyvärr inte för evigt. Det samlas bakterier som man inte kan få bort till 100%, samt att nålarna trubbas av efter en längre tid. Om man önskar genomföra en behandling över en längre period rekommenderar vi att man beställer en ny Skin Roller efter 3-4 månader.

Hur håller man sin Skin Roller ren?

Efter användning rengör du den enklast med vår rengöring Sanitizing Spray, som innehåller både Aloe Vera och vitamin E för att inte torka ut huden. En bakteriedödande vätska såsom alsolsprit fungerar också. Förvara den i plastförpackningen den kommer i och kom ihåg att aldrig dela den med någon annan.

Måste man verkligen kombinera behandlingen med en kräm eller gel?

Swiss Clinic Skin Roller är ett enkelt, säkert och effektivt verktyg och för att maximera resultatet har vi utvecklat serum och masker med aktiva ingredienser, som kompletterar microneedling-behandlingen. Denna process möjliggör för de aktiva ingredienserna i våra serum och masker att absorberas på ett sätt som helt enkelt inte är möjligt på obehandlad hud. Faktum är att microneedling ökar upptagningen med upp till 300%!

Kan man sola efter en behandling med Skin Rollern?

Du bör inte sola direkt efter behandlingen, varken I solarium eller stark sol men det är ingen fara att gå ut i vanlig vår- eller höstsol efter en behandling. Vi rekommenderar starkt Rejuvenating Serum i kombination med alla behandlingar på huden då den innehåller Betaglukan som är en naturlig immunostimulator vilket ger dig ett naturligt vårdande skydd mot ärr i solen.

Fungerar Skin Rollern mot håravfall?

Tester har visat att Skin Roller fått håret att växa tillbaka i vissa fall men det hör till vanligheten att befintligt hår växer sig starkare. Enskilda hårstrån får längre livslängd och på så sätt blir man mindre tunnhårig.

Hur bra är Skin Rollern mot bristningar?

Swiss Clinic har utvecklat en speciell behandling för att just reducera både bristningar och celluliter på kroppen. Ta därför en närmare titt på produktpaketet Skin Resculpting Treatment. Detta kit innehåller en annan roller, Skin Roller - Body.

Skin Resculpting Treatment innehåller en Body Roller, som till skillnad från den vanliga Skin Rollern är mycket bredare och avståndet mellan nålarna är större.

Detta möjliggör behandling av större områden och att nålarna tränger in längre.

Behandlingen är därför optimal för att motverka celluliter.