Sheet Masks & Eye Patches Sheet Masks & Eye Patches
Varukorg

Sheet Masks & Eye Patches

Vad är en sheet mask?

Sheet Masks finns i många olika former för diverse olika områden. De kan vara kladdiga, inte kladdiga och ha flera olika färger. Det som är viktigast är vad de innehåller och hur dessa ingredienser påverkar just din hud.

Att lägga masker med jämna mellanrum är bra för huden. Du kommer inte åt smutsen på samma djup när du sköljer ansiktet med rengöring samtidigt som det är en avkopplande rutin. Det finns olika masker för olika behov, klicka på en mask och läs produktbeskrivningen för information om vilka problemområden just den jobbar med.

Vad är skillnaden på era masker?

Vi önskar att kunna erbjuda våra kunder många alternativ, för att ta hand om huden.

Därför kan man hitta torra masker, lermasker, vanliga sheet masks och super-coola ögonplåster.
Vi presenterar:

• Våra torra masker - Face Dry Mask och Hand Dry Mask
Vanliga ansiktsmasker kan ofta kladda och medföra ett visst obehag vid användandet. Face/Hand Dry Mask är en torr mask, enkel att ta på och ta av, helt utan kladd och obehag. Behandlingen är enkel, snabb och lyxigt behaglig. Traditionella masker kräver att du sköljer av ansiktet med vatten efteråt vilket har en uttorkande effekt. Face Dry Mask ska man inte skölja av vilket gör att huden lämnas återfuktad och jämn, som en primer, i perfekt skick efter varje behandling, vilket gör den lika bra som morgonrutin som en kvällsrutin.

• Våra lermasker - Detoxifying Grey Clay Sheet Mask och Purifying Pink Clay Sheet Mask
Våra Clay Masks är tillverkade i en unik gasbinda som får den berikade leran att bekvämt fästa och forma sig i ansiktet, helt utan kladd. Masken torkar bekvämt på 15-20 minuter men vi rekommenderar att du låter den sitta kvar uppemot 25-30 minuter för bästa effekt. Maskens egenskaper är utvecklade för att i synergi lämna huden detoxad, med förminskade porer och en fantastisk lyster.

• Våra Sheet Masks - Detox and Glam Treatment
Dessa har vi tillsammans med influencern och mamman Sanne Alexandra tagit fram.
Detoxifying Sheet Mask, kol-indräkt svart bamboo, är en riktig rengöringsmästare. Glam Glow Sheet Mask består av Lyocell och är dränkt i hyaluronsyra vilket gör den perfekt som primer.

• Våra ögonplåster - Hyaluronic Microneedle Patches - 100% Hyaluronic Acids
Används på ansiktsområde som behöver spänst, fyllighet och elasticitet. Fäst patchen på det valda ansiktsområdet och ha på i minst två timmar, eller över natten för optimal effekt och för att säkerställa att mikrostrukturerna absorberas helt.

Våra masker har en hel sida för sig själva. Du hittar den i menyn under SHOP -> MASKER

Vad är en dry mask och vilka fördelar har den?

En torr mask bevarar alla ingredienser i textilen, vilket gör att den är torr och därmed, till skillnad från blöta ansiktsmasker, ger en fräschare känsla.

Bokstavligen är den också mer hygienisk, då masken inte drar till sig damm och smuts lika enkelt.

Fördelen med att vår mask har en torr yta är också att den då blir återanvändbar. En dry mask kan man använda i 3 omgångar.

Är Microneedle Patches för engångsbruk eller kan man använda dem flera gånger?

Dessa kan man endast använda en gång.

Tänk på miljön och återvinn dina patches.

Ska man använda ögonplåstrena varje dag?

Behandla 1 gång i veckan eller varannan vecka under de första 2 månaderna. Sedan kan du gå över till 1-2 gånger per månad.

Hur länge länge håller önskad effekt i sig efter att ha behandlat med Hyaluronic Microneedle Patches?

Önskad effekt sitter kvar en längre tid. Det som också är bra är att man fortsätter med sina vanliga krämer. Med Microneedle Patches, så har du gett huden all de hyaluronsyror som är bra. Dessa hyalyronsyror behöver därefter fukt som de kan 'bära'.