Rejuvenating Serum Rejuvenating Serum
Varukorg

Rejuvenating Serum

Varför är det viktigt att just applicera ert serum?

Vi har säkerställt att alla ingredienser i Rejuvenating Serum har en positiv effekt på alla hud typer. Dessa naturliga ämnen är optimala för att penetrera huden direkt efter att man har skapat mikrokanalerna med hjälp av Skin Rollern.

Att använda ett annat serum, kräm eller olja är inte rekommenderat, då vi först och främst inte kan garantera att man uppnår de resultat vi utlovar samt att just andra produkter kan innehålla ett ämne eller flera ämnen som ger motsatt effekt.

Ska jag använda Rejuvenating Serum varje morgon och kväll?

Rejuvenating Serumet är enligt oss en produkt man kan använda hela tiden, morgon och kväll, då den stärker huden och dess näringsämnen.

Viktigast är dock att man applicerar serumet direkt efter rollandet. Om du då även önskar att använda produkten på morgonen samt under vilodagarna är upp till dig. Det är inget krav för att uppnå resultaten vi utlovar.

Vilken funktion har Rejuvenating Serum?

Rejuvenating Serum är ett lugnande och fuktgivande serum som återskapar hudens naturliga fuktbalans och främjar hudföryngring. Med hjälp av den aktiva ingrediensen Betaglukan stimuleras hudens naturliga kollagenbildning. Kollagen är ett protein som finns i bindväv och som bland annat hjälper till att minska djupet av rynkor.

Den är välfungerande mot torr hy men kan ha en stramande känsla vilket kan upplevas som torrhet. Givetvis kan du kombinera Rejuvenating Serum med din vanliga dag- eller nattkräm.

Då den endast har minimalt med tillsatsämnen är graden av mikroniserat Betaglukan hög och du behöver endast en liten klick för att smörja ett mindre sår.

Flaskan är försedd med en så kallad air pump.

Man måste pumpa ut luften i början (kan krävas upp till 20 pumpar) och när all luft är ute ur flaskan, kommer serumet ut.

Skulle det inte fungera så ber vi dig att öppna den nedre delen av flaskan. Du kommer då kunna se plattan. Denna kan man med hjälp av tummen trycka upp medans man pumpar ut luften. På så sätt hjälper du till att pressa ut luften.

Innehåller Rejuvenating Serum konserveringsmedel?

Ja men minimalt. Endast en tredjedel jämfört med vanliga krämer.

Serumet är parfymfri och otroligt skonsam för huden. Vi anser att detta är den optimala produkten för att lugna, skydda och hjälpa huden att återhämta sig på bästa sätt.

Hur lång hållbarhet har den?

Se under flaskan för bäst före datum.
Gelen förvaras bäst i kylskåpet, för att även ge en kylande effekt vid applicering.

Kan man använda den runt slemhinnor och öppna sår?

Ja. Själva serumet är framtaget för att fungera runt slemhinnor, i näsan, munnen och på slät hy. Flaskan har även en speciellt utvecklad pump som hindrar extern kontaminering från att påverka innehållet.

Är den testad på djur?

Nej, inga av Swiss Clinic:s produkter är testade på djur och vi är stolta medlemmar av PETA - People for the Ethical Treatment of Animals.