Ögonfransar Ögonfransar
Varukorg

Ögonfransar

Långa svepande ögonfransar

Långa svepande ögonfransar är något som de flesta kvinnor eftersträvar och idag finns en hel del bra produkter på marknaden. Om man lider av korta och raka ögonfransar så finns det därför en hel del man kan göra för att avhjälpa problemet.

Läs mer..

Tappar du ögonfransar?

Då och då händer det att man tappar en del ögonfransar och oftast är det inget att oroa sig över. Tappar du ett par fransar kan det vara fransarna som kommit in i en telogena fasen som betyder att ögonfransen byts ut och en ny frans håller på att växa ut. Tappar du däremot många fransar och väldigt ojämnt kan det vara bra att kolla upp.

Läs mer..

Långa ögonfransar

Idag finns det många knep för att få långa ögonfransar. Marknaden för skönhetsprodukter är idag enormt och det finns idag många olika sätt för att skapa långa vackra ögonfransar.

Läs mer..

Korta och raka ögonfransar

Ögonfransar är något som de senaste åren hamnat i stort fokus. Många har oturen att vara född med korta och raka ögonfransar och har tidigare inte kunnat göra så mycket åt det eftersom längden och formen styrs av de genetiska anlagen.

Läs mer..

Förläng ögonfransarna

Att förlänga ögonfransarna är något som har blivit väldigt stort och det allra senaste inom skönhetsvård är att göra en fransförlängning.

Läs mer..

Fylligare ögonfransar

Det är ingen hemlighet att vi mår bättre när vi är nöjda med det vi ser i spegeln. Genom att skapa ett välvårdat intryck mår vi även bra på insidan.

Läs mer..

Böjda ögonfransar

Alla vill vi nog ha böjda och vackra ögonfransar. Ögonfransarna ramar in ögat och gör dem uttrycksfulla. Tyvärr är det inte alla som föds med naturligt böjda och långa ögonfransar. Hur ögonfransarna växer styrs mycket av genetiken och är svår att påverka. Däremot finns det många bra tips om hur du kan få dina ögonfransar att se fylligare och mer böjda ut.

Läs mer..