Ögonbryn Ögonbryn
Varukorg

Ögonbryn

Allt om hur man får fina ögonbryn

Modet för hur ett par ögonbryn ska se ut ändras över tid och nu är det fylliga och naturliga ögonbryn som gäller. Många upplever dock att det är svårt att få en fin form på sina ögonbryn.

Läs mer..

Glesa och tunna ögonbryn

Att få tunna och glesa ögonbryn är något som ingen önskar, framförallt inte idag, när det har blivit så populärt med fylliga och markerade ögonbryn. Alla drömmer nog om fylliga, naturligt markerade ögonbryn. Många människor upptäcker varje år att de börjat få glesare ögonbryn. När vi blir äldre bromsas hårsäckarnas förnyelseprocess av ögonbrynshåret, vilket gör att vi successivt får tunnare ögonbryn.

Läs mer..

Tips för att få tjockare ögonbryn

Ögonbrynen är en viktig del av utseendet. Ett par välformade ögonbryn öppnar blicken och ramar in hela ansiktet. Tyvärr är det inte alla som har fylliga och välformade ögonbryn och många lider av sina tunna och glesa ögonbryn.

Läs mer..

Serum för tjockare ögonbryn

Glesa och tunna ögonbryn är ett problem som många lider av. I Sverige är det flera tusen människor som varje år märker att deras ögonbryn blir glesare och tunnare.  Idag pekar trenderna mot mer fylliga och välmarkerade ögonbryn. Ett ledord är naturlig skönhet och dit hör ett par naturligt tjocka och fylliga ögonbryn.

Läs mer..

Tappar du ögonbryn?

Ett par vackra ögonbryn kan vara A och O för utseendet. Fylliga och välformade ögonbryn ramar in ansiktet och ögonen och skapar en karaktär för utseendet. Modet gällande ögonbryn har varit olika under olika årtionden och ser vi tillbaka på 80-talet var det tunna välplockade bryn som var inne. Idag däremot pekar modet på fylliga och välformade ögonbryn. Ögonbryn som ser friska och naturliga ut.

Läs mer..

Fylliga ögonbryn

Naturliga och fylliga ögonbryn är en het modetrend och kändisarna sparar nu ut sina tidigare välplockade och smala ögonbryn.

Läs mer..

Få dina ögonbryn att växa och bli vackra igen

Aldrig har det varit så populärt som idag med fylliga och välmarkerade ögonbryn. Ska du satsa på en sak att sminka eller framhäva i ditt utseende är det ögonbrynen du ska satsa på. Tyvärr är det inte alla som är privilegierad med fylliga ögonbryn. Både överplockning en ökad ålder kan göra att man förlorat den naturliga tillväxten på brynen. Även sjukdom och viss medicinering kan göra att man tappar ögonbryn.

Läs mer..