Hårserum Hårserum
Varukorg

Hårserum

Fungerar Hair Renewal Serum på andra områden än huvudet?

Serumet påverkar håret oberoende var man applicerar det, så länge hårroten är levande.

Kan Hair Renewal Serum användas på färgat eller slingat hår?

Absolut, Hair Renewal Serum påverkar inte hårfärgen utan hjälper till att stimulera hårsäckarna och bidrar till att ditt hår växer snabbare och blir tjockare.

Innehåller Hair Renewal Serum konserveringsmedel?

Nej. Hair Renewal Serum innehåller inte parabener eller andra konserveringsmedel.

Hur lång tid kan det ta innan jag ser resultat?

Hair Renewal Serum: 2 månader

Eyebrow Growth Serum: 4-5 veckor

Eyelash Growth Serum: 6-8 veckor

Får man behandla under graviditeten?

Att behandla med ögonfrans- och ögonbrynsserumet under graviditeten är inga problem.

Hair Renewal Serumets aktiva ingrediens Akosky Azuki är enligt oss så pass stark att risken finns för att pigmenteringar uppstår, om man använder denna produkt under graviditet. Därför tycker vi att du ska avvakta med denna, men så länge behandla dina fransar och bryn.

Innehåller serumet i Lashes/Brows skadliga ämnen?

Eyelash Growth Serum och Brow Growth Serum har i oberoende tester visats sig inte störa eller irritera huden, men som med all kosmetika så kan vissa personer vara allergiska mot någon av ingredienserna. Serumet innehåller varken prostaglandin eller några parabener, utan bara naturliga ingredienser.

Vad händer med håret när jag slutar behandla med serumet?

Håret påverkas likt en muskel, när man avslutar behandlingen helt och hållet. Det återgår sakta men säkert till ett svagare tillstånd på grund av yttre faktor som UV strålning och stress.

Det är därför rekommenderat att man behandlar 2-3 gånger i veckan, för att bibehålla styrkan i håret och de resultat man har uppnått.

Kan jag behandla med Eyelash Growth Serum, trots fransförlängning?

Ja! Eyelash Growth Serum har en unik blandning av näringsrika ingredienser som passar bra för dig som gjort en ögonfransförlängning också.

Är det samma innehåll i Eyelash och Eyebrow serumen?

Ja, de innehåller samma unika formula.

Skillnaden är att Brows kommer med en mascaraliknande borste som är utvecklad för att appliceringen ska passa brynen medan Lashes har en pensel, vilket passar bäst till fransarna.

Vad gör jag om Eyelash Growth Serumet hamnar i ögat?

Oroa dig inte. Tvätta ögat med ljummet vatten.

Kan serumet få igång hårväxt även där det är kala fläckar?

Om hårsäckarna på de kala fläckarna är döda så kommer tycker inget serum hjälpa.Om de är inaktiva (nästan osynliga), men ändå levande, så har vårt serum goda effekter, för att se till att de växer snabbare och starkare. Det är svårt att veta om hårsäckarna är döda eller inte.Ibland kan man försöka gå väldigt nära spegeln för att se om det finns några hårstrån överhuvudtaget.