Eye Lash Enhancer Serum Eye Lash Enhancer Serum
Varukorg

Eye Lash Enhancer Serum

Vilket ämne påverkar hårväxten?

Ingrediensen Redensyl™, utnämnd till "Personal Care Ingredient of the Year" stimulerar hårväxten för att producera starkare och friskare fransar.

Innehåller serumet i Lashes/Brows skadliga ämnen?

Eyelash Growth Serum och Brow Growth Serum har i oberoende tester visats sig inte störa eller irritera huden, men som med all kosmetika så kan vissa personer vara allergiska mot någon av ingredienserna. Om du känner av en allergisk reaktion avsluta behandlingen omedelbart och kontakta kundtjänst.
Besök vår Kundtjänstportal här, för enklast och snabbast support.

Serumet innehåller varken prostaglandin eller några parabener, utan bara naturliga ingredienser. Det är ett av få ögonbryns- och ögonfransserum på marknaden som inte omfattas av läkemedelsverkets försäljningsförbud.

När kan jag räkna med att se resultat?

I undersökningarna vi utfört har vi sett att det tar mellan 3-4 veckor innan man ser märkbara resultat, men det är individuellt. Vi rekommenderar att man följer anvisningarna noggrant och behandlar i minst 6-10 veckor.

Om du glömmer att använda Eyelash Growth Serum en kväll, applicera det dagen efter på morgonen. Konsekvent användande är nyckeln till ett snabbt och bra resultat.

Eyelash Growth Serum/ Brow Growth Serum 6 ml räcker ca 4-5 månader. Många applicerar bara produkten på den övre ögonfransraden och då räcker produkten förstås längre.

För att bevara ditt resultat rekommenderar vi att du 2-3 gånger i veckan applicerar Eyelash Growth Serum/ Brow Growth Serum. På så sätt behåller du intensiteten i fransarna och ger dem näring så de kan hålla sig långa.

Kan jag behandla med Eyelash Growth Serum, trots fransförlängning?

Ja! Eyelash Growth Serum har en unik blandning av näringsrika ingredienser som passar bra för dig som gjort en ögonfransförlängning också.

Kan jag använda mascara efter att ha applicerat serumet?

Ja, det går utmärkt.

Är det samma innehåll i lashes som i brows?

Ja, de innehåller samma unika formula. Skillnaden är att Brow Growth Serum kommer med en mascaraliknande borste som är utvecklad för att appliceringen ska passa brynen medan Eyelash Growth Serum har en pensel, vilket passar bäst till fransarna.

Kan man applicera serumet om man är gravid eller ammar?

Ja, vi har rådfrågat våra schweiziska experter inom kosmetik. Det råder inga tvivel om att man kan genomföra behandlingen under graviditeten eller amningen.

Vad gör jag om serumet hamnar i ögat?

Får du produkten i ögonen ska du skölja med ljummet vatten. Om irritation kvarstår efter att du fått serumet direkt i ögonen, kontakta vår kundtjänst.
Besök vår Kundtjänstportal här, för enklast och snabbast support.