Skin Resculpting Treatment Skin Resculpting Treatment
Varukorg

Skin Resculpting Treatment

Kan jag behandla under graviditeten?

Det finns inget som säger att man utsätter sig själv eller fostret för någon risk.
Vi vill dock ändå att man avstår från denna behandling under graviditeten.

Orsakar Skin Roller - Body smärta eller blödningar?

Skin Roller - Body har en stor penetrationsförmåga vilket kan kännas I huden. Det ska dock varken göra ont att använda rollern eller orsaka blödningar. Skulle detta ske är det på grund av ett för högt tryck.

Vi rekommenderar därför att man börjar med ett extra försiktigt tryck så att huden får vänja sig och bygga upp ett starkare yttre hudlager. Man kan efter några behandlingar öka trycket successivt och hitta det tryck som känns bäst för en själv.

Råkar man överanstränga huden och märker att det behandlade området inte återhämtar sig på ett bra sätt, bör man göra uppehåll från behandlingen i några dagar.

Hur uppnår jag bäst resultat med Skin Resculpting Treatment?

Först och främst är det viktigt att du följer instruktionerna noggrannt. För maximal reduktion av celluiter rekommenderar vi att man kombinerar behandlingen med kontinuerlig träning.
Va försiktig i början av behandlingen och hitta det tryck som passar din hud bäst.

Vad är skillnaden mellan Skin Renewal och Skin Resculpting Treatment?

Skin Renewal är vår behandling för att komma tillrätta med hudbekymmer i ansiktet. I detta kit ingår 1x Skin Roller och 1x Rejuvenating Serum. Skin Resculpting Treatment är avsedd att avändas på kroppen. Detta kit innehåller 1x Skin Roller - Body och 1x Cryogel. Skillnaden mellan vår Skin Roller (0.5 mm) och Skin Roller - Body (0.5 mm) är att Skin Roller - Body har nära 3 gånger så många nålar och ett större avstånd mellan nålraderna. Den är därmed betydligt bredare, vilket ger fördelarna att den täcker större ytor samt penetrerar den tjockare huden på lår och stuss.

Att använda Body Roller i ansiktet avråder vi ifrån, då den enbart är avsedd för mage, ben och stuss.